Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Диета без йо-йо
Една от най-препоръчваните диети без йо-йо ефект е краткосрочната плодова диета, в рамките на която през няколко дни се приемат само плодове, чайове и вода, като след няколко дни на тази диета се връщаме пак към нормалното...
Как да отслабваме без диети
Вярвате или не, да се отслабне без диета е напълно възможно. Това дори е по-здравословно за организма ни за разлика от стреса, който обикновено причиняват на тялото ни стряскащите хранителни режими....
Можете да отслабнете и без диетиДумата \"диета\" най-вероятно е една от най-често употребяваните от жените. През по-голямата част от живота си, нежният пол е подложен на непрекъснати и жестоки диети....
2
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Голи пилешки бутчета за диети
Махаме кожата на пилешките бутчета и ги сваряваме в малко вода за 30 минути.
Слагаме ги в тиган с мазнина, с малко от бульона и посоляваме.
Запечатваме от двете страни до приятен загар.
Овкусяваме по избор с каквито...
Чийзкейк Диета
Прибираме нашия чийзкейк Диета в хладилника за една нощ да се стегне.
По желание аранжираме чийзкейка със сезонни плодове или друго по желание....
Как да отслабна без диети и спорт
Диета с високо съдържание на захар и мазнини може да промени баланса на бактериите в червата, намалявайки броя на добрите бактерии....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да се вталим без диетаКак да се вталим без диета?
Американски учени твърдят, че ако спите повече, лека полека ще се вталите и без да пазите диета. При недоспиване се нарушава производството на кортизол, хормонът, който регулира апетита....
3
Как на 50 да изглеждате като на 30 без операции
Богатата на плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и здравословни мазнини диета предоставя на тялото необходимите хранителни вещества, които са от съществено значение за кожата, косата и ноктите....
Изглаждане на лицето без оперативна намеса
Всяка жена мечтае да остане млада и красива възможно най-дълго време и появата на първите бръчки е в състояние да се отрази зле на самочувствието на всяка представителка на нежния пол.
Влагата не се задържа дълго в кожата...
Сладолед диета ДюканПолученият сладолед диета Дюкан се изважда от фризера 10 минути преди да се сервира....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сирене
Най-добре е да измервате температурата с кухненски термометър, но ако нямате, измерете с кутрето си - потопете и ако ви е добре в топлото мляко, но без да ви пари, значи това е правилната температура....