Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Колко палта трябва да имате в гардероба сиКолко палта трябва да имате в гардероба си
С колко и какви палта трябва да разполагате в гардероба си? По-скоро изискване, а не желание, е да имате минимум 2 палта в гардероба си....
Модни класики, които трябва да имате в гардеробаМодни класики, които трябва да имате в гардероба
1
Вещите, които винаги ще успяват да си проправят път към женския гардероб, са малката черна рокля, изисканите бели перли, полата тип молив и още много други....
Перфектен КадаифПерфектен Кадаиф
Може да се гарнира с шамфъстък перфектният кадаиф, за да е още по-перфектен....
Перфектен ХумусПерфектен Хумус
Блендирате всички продукти в блендер до получаването на хомогенна смес за нашия вкусен хумус. Чесънът и подправките са в количество по вкус. Изсипвате хумуса в подходящ съд и съхранявате в хладилник....
Седем незаменими съвета, за да имате перфектна коса!Седем незаменими съвета, за да имате перфектна коса!
Ако се стремите да имате винаги перфектна прическа, няма да имате лош ден за вашата коса и да бъдете като телевизионните и холивудските звезди....
Перфектен Шоколадов МусПерфектен Шоколадов Мус
Украсата на шоколадовия мус е по избор - може да използвате настърган шоколад, шоколадови перли, натрошени или филирани бадеми....
Перфектен винен кебапПерфектен винен кебап
1
Оставете да поври 3-4 мин с нея и снемете от огъня. Поръсете перфектния винен кебап с нарязана магданоз и да ви е сладко....
Перфектен Ориз БасматиПерфектен Ориз Басмати
4
Подобен аромат имат белият хляб и жасминовия ориз. Този аромат се дължи на специфичната почва и климатичните особености на региона, в който се отглежда. Думата Басмати в превод от хинди означава ароматен....
Перфектен домашен кексПерфектен домашен кекс
За да не залепва, мажа формата с масло и набрашнявам с брашно. Мраморният кекс излиза без проблеми. Пека в предварително загрята фурна на 160 °C около 40-50 минути....
Спазвайте тези правила и ще имате перфектен гримСпазвайте тези правила и ще имате перфектен грим
Има няколко правила, които трябва да спазваме, за да нанасяме грима си правилно и да изглеждаме добре. В галерията ни може да видите тънкостите на макиажа, споделени от един от най-успешните гримьори Триш Макевой. Тя...
Моя перфектен усукан тутманикМоя перфектен усукан тутманик
Оставяме да втаса до удвояване на обема. След втасването мажа със 1 жълтък, разбит със малко прясно, и пека на 190 °C около 45 минути, като след 15-тата минута го покрих с алуминиево фолио да не прегори отгоре....
Перфектен конфитюр от малиниПерфектен конфитюр от малини
По време на варенето може да се образува пяна, която е най-добре да отделите. Варете конфитюрът докато се сгъсти, като гъстотата е въпрос на вкус. Около 90 мин. варене е за добра консистенция....
Перфектен хляб с лимецПерфектен хляб с лимец
Смесваме маята със хладката вода и зехтина и оставяме настрани за 5 минути да шупне. В купа смесваме двата вида брашно и солта. След като маята е починала, я добавяме към брашното....
Перфектен лаврак на фурнаПерфектен лаврак на фурна
Добър апетит с този наистина перфектен лаврак на фурна!...
Моят перфектен шоколадов сладкишМоят перфектен шоколадов сладкиш
Моят перфектен шоколадов сладкиш е чудесна идея за бърз сладкиш за следобедно кафе! Източник: Ани Георгиева Георгиева - Българските ястия и рецепти...
Перфектен козунак без месенеПерфектен козунак без месене
2
Леко го премесвам на плота с малко брашно, за да мога да го оформя лесно. Да ви е вкусно!...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Вече имате ясен отговор на въпроса как да карамелизираме лук....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Перфектен телешки език в маслоПерфектен телешки език в масло
Хапнете с голямо удоволствие този перфектен телешки език в масло - наистина е страшно вкусен!...
Перфектен ябълков сладкиш с кремПерфектен ябълков сладкиш с крем
Оставя се да изстине във формата и тогава се освобождава и се прехвърля в поднос. Да ви е сладко!...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....