Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Колко палта трябва да имате в гардероба си
С колко и какви палта трябва да разполагате в гардероба си?
По-скоро изискване, а не желание, е да имате минимум 2 палта в гардероба си....
Модни класики, които трябва да имате в гардеробаВещите, които винаги ще успяват да си проправят път към женския гардероб, са малката черна рокля, изисканите бели перли, полата тип молив и още много други....
1
Перфектен Хумус
Блендирате всички продукти в блендер до получаването на хомогенна смес за нашия вкусен хумус.
Чесънът и подправките са в количество по вкус.
Изсипвате хумуса в подходящ съд и съхранявате в хладилник....
Седем незаменими съвета, за да имате перфектна коса!
Ако се стремите да имате винаги перфектна прическа, няма да имате лош ден за вашата коса и да бъдете като телевизионните и холивудските звезди....
Перфектен Шоколадов Мус
Украсата на шоколадовия мус е по избор - може да използвате настърган шоколад, шоколадови перли, натрошени или филирани бадеми....
Перфектен винен кебапОставете да поври 3-4 мин с нея и снемете от огъня.
Поръсете перфектния винен кебап с нарязана магданоз и да ви е сладко....
1
Перфектен Ориз БасматиПодобен аромат имат белият хляб и жасминовия ориз. Този аромат се дължи на специфичната почва и климатичните особености на региона, в който се отглежда.
Думата Басмати в превод от хинди означава ароматен....
4
Перфектен домашен кекс
За да не залепва, мажа формата с масло и набрашнявам с брашно.
Мраморният кекс излиза без проблеми.
Пека в предварително загрята фурна на 160 °C около 40-50 минути....
Спазвайте тези правила и ще имате перфектен грим
Има няколко правила, които трябва да спазваме, за да нанасяме грима си правилно и да изглеждаме добре. В галерията ни може да видите тънкостите на макиажа, споделени от един от най-успешните гримьори Триш Макевой.
Тя...
Моя перфектен усукан тутманик
Оставяме да втаса до удвояване на обема.
След втасването мажа със 1 жълтък, разбит със малко прясно, и пека на 190 °C около 45 минути, като след 15-тата минута го покрих с алуминиево фолио да не прегори отгоре....
Перфектен конфитюр от малини
По време на варенето може да се образува пяна, която е най-добре да отделите. Варете конфитюрът докато се сгъсти, като гъстотата е въпрос на вкус. Около 90 мин. варене е за добра консистенция....
Перфектен хляб с лимец
Смесваме маята със хладката вода и зехтина и оставяме настрани за 5 минути да шупне.
В купа смесваме двата вида брашно и солта.
След като маята е починала, я добавяме към брашното....
Моят перфектен шоколадов сладкиш
Моят перфектен шоколадов сладкиш е чудесна идея за бърз сладкиш за следобедно кафе!
Източник: Ани Георгиева Георгиева - Българските ястия и рецепти...
Перфектен козунак без месенеЛеко го премесвам на плота с малко брашно, за да мога да го оформя лесно.
Да ви е вкусно!...
2
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Перфектен телешки език в масло
Хапнете с голямо удоволствие този перфектен телешки език в масло - наистина е страшно вкусен!...
Перфектен ябълков сладкиш с крем
Оставя се да изстине във формата и тогава се освобождава и се прехвърля в поднос.
Да ви е сладко!...
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1