Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да направим къщичка за птици
За да си направите къщичка за птици ще ви бъдат нужни точно 6 дъски с различни размери – 4 страни, 1 за дъно и 1 за покрива на къщичката....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да си направим къщичка за куче
Изграждането на кучешка къща може да бъде забавен и възнаграждаващ проект „Направи си сам“....
Бисквитена къщичка
С помощта на целофана двата края се подвиват под формата на къщичка и отгоре се намазва с останалия крем.
Поръсва се отгоре с начупен на дребно шоколад и се оставя да престои една нощ в хладилник....
Празнична къщичка
От останалото тесто може да направите допълнителна украса за къщата или меденки. След като са готови се оставят да изстинат хубаво.
Когато частите са изстинали се приготвя сместа, с която ще се слепи къщичката....
Снежна коледна къщичкаПървото най-важно нещо е да проектирате къщичката /в интернет може да намерите различни шаблони/. След като сте изрязали шаблоните трябва да ги сглобите /закрепите/....
6
Медена коледна къщичка
За да се направи коледната къщичка, е необходимо да се направите предварително шаблони....
Празнична джинджифилова къщичка
Преди да почнете да замесвате джинджифиловото тесто, е необходимо да си направите шаблони от картон....
Пастет от птици
Изпържете почистената и измита птица, отделете месото и го нарежете на ситно.
Добавете белия сос, настъргания кашкавал и пасирайте....
Бишкотена торта Коледна къщичка
Поръсваме отгоре с пудра захар и прибираме в хладилника да се стегне.
Бишкотената торта Коледна къщичка е готова. Много вкусна и ефектна коледна торта....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1