Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се обличаме според зодиятаТе избират дрехите си внимателно, като ги подбират по тематика – за парти, за клуб, за спорт, т.н.
Стрелец
Пълни маниаци на тема ярки цветове, най-вече лилаво, червено и зелено....
1
Как да се обличаме според случая
Разбира се ние се обличаме по различен начин когато сме на почивка, на работа или на някое парти....
Как да се обличате според зодиакаСега ще разберете как жените трябва да се обличат според зодиака.
Овен - не важни делови срещи ходете облечени във вече носени дрехи, а на романтични - в нови....
1
Температура при Бебето
Вдига ли се температура, тя е висока.
Винаги трябва да разполагате с медикаменти за бебета, които се дават при висока температура....
Обличайте се според зодията
В синьо и зелено да се обличат Водолеите. Рибите могат да избират между бледолилаво, синьо, сребристо и бяло с лек нюанс на синьо....
Помощ! Висока температура при бебето
Би било истински късмет, ако бебето Ви никога не е вдигало температура. Да не кажем дори, че е "леко" невъзможно. На практика то все още няма изградена имунна система....
Гащеризон сигнализира за температура на бебето
Когато децата имат температура гащеризоните, които ще се предлагат в три цвята (розови, зелено и синьо), ще стават бели....
Да изберем име на бебето според зодията муИ неслучайно – казват, че името на бебето предопределя неговата съдба като възрастен, характера му и качествата, които ще притежава. Ето и какво име според зодията да изберете за вашия малчуган....
1
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Чай за намаляване на температурата при грип
Преди лягане, при висока температура, изпийте 1 чаша топла запарка и си легнете.
Температурата ще започне да пада и постепенно на сутринта ще се чувствате много по-добре....
Как да се обличаме, за да изглеждаме богати
Как да се обличаме, за да изглеждаме богати?
Дрехите дават възможност всеки да покаже на света, че има самочувствие на поддържан човек и дори да изглежда богат....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Компрес срещу висока температура
Компресът се поставя на челото и китките за понижаване на температурата....
Как правилно да измерваме температурата?
Видове термометри според предназначението
- електронните термометри са изработени от пластмаса, оформени като молив и имат малък цифров дисплей и температурна сонда в краищата....
Спорт според зодиятаСъщо така, тъй като близнаците се радват на спорта с партньор, всички спортове, изискващи партньор, са подходящи за тях....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка. Оставя се да се охлади до умерена температура и се добавят жълтъците - един по един....
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да си направим домашно сирене
Най-добре е да измервате температурата с кухненски термометър, но ако нямате, измерете с кутрето си - потопете и ако ви е добре в топлото мляко, но без да ви пари, значи това е правилната температура....