Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коледни меденки със захарни перли и глазура
Гарнирайте коледните меденки със захарни перли и глазура....
Салата с маринована перла и цитруси
Марулята се измива и нарязва на ивици, сипваме я в чиния. Нарязват се ситно и пера зелен лук, разпределяме върху марулята.
Овкусяваме с малко сол, зехтин и лимонов сок. Рибката се отцежда и нареждаме отгоре.
Портокалът...
Как да познаем истинските биохрани
За да си купуваме истински „био” и "еко” неща, трябва да знаем какво да търсим като надпис на етикета:
1. Ако искате да си купите биопродукти, на етикета на стоката трябва изрично да е упоменато, че стоката е „био”....
Как да познаем истинския диамантПървото нещо при разпознаването на предполагаемо-истинският диамант, е да го поднесете с короната към светлината. Ако е истински, трябва да се вижда светла точка....
1
Притча разкрива как да познаем истинската любов
И към трите изпитвам много силни чувства, но не знам коя обичам истински.
Изслушвайки разказа на своя ученик, мъдрият учител веднага отсякъл:
– Не обичаш истински нито едно от момичетата....
Как да позная истинската любов?
Не спирайте да чете дотук, защото в тази статия ще ви представим 5 признака на истинската любов, които ще ви помогнат веднага да я познаете.
1....
Как да познаем дали кашкавалът е истински?
Става все по-трудно да познаем кой кашкавал е истински, направен само от мляко и кой е менте, пълен с различни видове хидрогенирани мазнини и палмово масло....
Шоколадови понички с пробиотични перли
Декорирате с останалия шоколад и перличките и оставяте шоколадовите понички с пробиотични перли във фризера или хладилника, докато стегнат....
Как да познаете истинския шафран от имитациите
Ето как да познаете истинския шафран от имитациите.
1. По аромата
Шафранът има много наситен и силен аромат и трябва да можете да го подушите веднага щом отворите бурканчето....
Сладкиш с бял шоколад и перли
С миксер се разбиват яйцата със захарта, добавя се киселото мляко с разбита в него сода - да шупне.
Прибавяме олиото, брашното и бакпулвера, разбърква се и отделяме 4-5 лъжици, в които се разбърква какаото....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да познаем пневмонията
За да се справите с пневмонията, трябва да знаете какво представлява тази болест и как да я познаете....
Как да познаем лъжецаХората, които крият истинските си цели и намерения, често внимателно следят реакциите на този, който ги разпитва. Лъжецът иска да разбере каква реакция предизвиква измислената от него история....
1
Маринована цаца-Перла
Смесваме водата, оцета и солта. Добавяме черния пипер и дафиновия лист. Това е маринатата.
Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и главите/. Накисваме я в приготвената марината. Оставяме за 24-36 часа.
След...
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....