Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коледни меденки със захарни перли и глазураКоледни меденки със захарни перли и глазура
Гарнирайте коледните меденки със захарни перли и глазура....
Салата с маринована перла и цитрусиСалата с маринована перла и цитруси
Марулята се измива и нарязва на ивици, сипваме я в чиния. Нарязват се ситно и пера зелен лук, разпределяме върху марулята. Овкусяваме с малко сол, зехтин и лимонов сок. Рибката се отцежда и нареждаме отгоре. Портокалът...
Как да познаем истинските биохраниКак да познаем истинските биохрани
За да си купуваме истински „био” и "еко” неща, трябва да знаем какво да търсим като надпис на етикета: 1. Ако искате да си купите биопродукти, на етикета на стоката трябва изрично да е упоменато, че стоката е „био”....
Как да познаем истинския диамантКак да познаем истинския диамант
1
Първото нещо при разпознаването на предполагаемо-истинският диамант, е да го поднесете с короната към светлината. Ако е истински, трябва да се вижда светла точка....
Истинските домашни ореховкиИстинските домашни ореховки
Истинските домашни ореховки са готови....
Притча разкрива как да познаем истинската любовПритча разкрива как да познаем истинската любов
И към трите изпитвам много силни чувства, но не знам коя обичам истински. Изслушвайки разказа на своя ученик, мъдрият учител веднага отсякъл: – Не обичаш истински нито едно от момичетата....
Как да позная истинската любов?Как да позная истинската любов?
Не спирайте да чете дотук, защото в тази статия ще ви представим 5 признака на истинската любов, които ще ви помогнат веднага да я познаете. 1....
Как да познаем дали кашкавалът е истински?Как да познаем дали кашкавалът е истински?
Става все по-трудно да познаем кой кашкавал е истински, направен само от мляко и кой е менте, пълен с различни видове хидрогенирани мазнини и палмово масло....
Великденски яйца с перлиВеликденски яйца с перли
Великденски яйца с перли са много красиви....
Шоколадови понички с пробиотични перлиШоколадови понички с пробиотични перли
Декорирате с останалия шоколад и перличките и оставяте шоколадовите понички с пробиотични перли във фризера или хладилника, докато стегнат....
Как да познаете истинския шафран от имитациитеКак да познаете истинския шафран от имитациите
Ето как да познаете истинския шафран от имитациите. 1. По аромата Шафранът има много наситен и силен аромат и трябва да можете да го подушите веднага щом отворите бурканчето....
Сладкиш с бял шоколад и перлиСладкиш с бял шоколад и перли
С миксер се разбиват яйцата със захарта, добавя се киселото мляко с разбита в него сода - да шупне. Прибавяме олиото, брашното и бакпулвера, разбърква се и отделяме 4-5 лъжици, в които се разбърква какаото....
Ягодово-орехови барчета с пробиотични перлиЯгодово-орехови барчета с пробиотични перли
Съхранявайте барчета с пробиотични перли в хладилник!...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да познаем пневмониятаКак да познаем пневмонията
За да се справите с пневмонията, трябва да знаете какво представлява тази болест и как да я познаете....
Как да познаем лъжецаКак да познаем лъжеца
1
Хората, които крият истинските си цели и намерения, често внимателно следят реакциите на този, който ги разпитва. Лъжецът иска да разбере каква реакция предизвиква измислената от него история....
Маринована цаца-ПерлаМаринована цаца-Перла
Смесваме водата, оцета и солта. Добавяме черния пипер и дафиновия лист. Това е маринатата. Измиваме и почистваме рибата /от вътрешностите и главите/. Накисваме я в приготвената марината. Оставяме за 24-36 часа. След...
Сладкиш черна перлаСладкиш черна перла
4
Сладкишът черна перла е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....