Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да почистим бюти блендер?
Може да се ползва за нанасяне както на фон дьо тен, така и на крем, руж или коректор. Формата и размерът са различни, а след използването гъбичката се измива със сапун или шампоан и се оставя да изсъхне....
Какво е бюти блендер?
От значение е обаче не само какви грим продукти ползвате, но и как точно ги прилагате. Така например не е приятна гледка по миглите ви да има топченца спирала или пък натрупване на продукти....
Съвършен сос ЦезарСосът е готов за ползване.
Салата, може да се ползва и кафява салата, се накъсва на парчета. Поставя се в купа.
На дребни кубчета се нарязва авокадото....
4
За съвършена кожа: Как да ползваме розовата вода за лице?
Ето няколко начина, по които можете да включите розова вода във вашата рутина на красота, за да се радвате блестяща и съвършена кожа....
Бързо кьопоолу в блендерСлагаме всичко в блендер добавяме доматите с подправките и пасираме кьопоолуто.
Бързо и лесно кьопоолу....
1
Класически сок от портокал в блендер
Сложете в блендер или кухненски робот парченцата сочни портокали и лимона, сипете леда, захарта, стърготините и включете да се смели всичко за 1 минута на максимални обороти....
Кои масла могат да се ползват като основа за грим?
Маслата за лице обикновено са растителни масла, които имат естествени съставки и осигуряват по-добро овлажняване и подхранване на кожата ви. Те се абсорбират лесно в кожата, като поддържат кожата ви хидратирана, мека...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Да приготвим домашна майонеза в блендер!Всичко се блендира по познатия метод. И само за няколко минути имате вкусен ябълков сос....
4
Постна картофена яхния в блендер без запръжка
В блендера се слагат лукът, морковите, пиперът, доматът, бульонът, подправките и се налива топла водичка да покрие продуктите.
Обелват се и се нарязват на кубчета картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Правилна бюти хигиена
Никога не ползвайте чужди и не давайте своите на друг.
Професионален грим. Всеки може да се поглези с услугите на професионалния гримьор....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да ползваме керамичните съдове за печене?
При ползване на керамични съдове има няколко правила, които трябва да спазваме, за да ги запазим за по-дълго време и да се наслаждаваме на едно много вкусно ястие....