Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да скрием големите ушиКак да скрием големите уши
Прическата е идеален начин да прикрием ушите си – независимо дали са големи, малки или пък щръкнали....
Как да прикрием големия носКак да прикрием големия нос
Ето как да прикрием големия нос: Безупречната кожа е ключов детайл Зачервяване, петна или черни точки по носа могат да привлекат още повече внимание към него....
Как да прикрием увисналия бюстКак да прикрием увисналия бюст
При наличие на прекалено голям бюст, след кърмене или рязко отслабване зоната на бюста страда най-много. При повечето жени бюстът губи своя стегнат младежки вид и започва да става все по-увиснал с възрастта. Формата...
Как да си прикрием коремаКак да си прикрием корема
По една или друга причина там са се натрупали килограми, и ако нямате достатъчно сила и време за диета, трябва да намерите начин да прикриете по-големия стомах....
Как да прикрием белите косиКак да прикрием белите коси
Ако искате все пак да ги прикриете, предлагаме ви да си направите кичури в пепеляво русо....
Как да прикрием двойната брадичкаКак да прикрием двойната брадичка
Големите деколтета, ако имате добре оформен бюст, са за предпочитане, тъй като това ще измести центъра към сексапилната извивка на деколтето....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да прикрием следите от умораКак да прикрием следите от умора
Следите от умора могат да се прикрият и с фон дьо тен и пудра или пък с коректор, който се нанася точно под очите. Желателно е, преди да сложите грима, да нанесете крем за основа, за да не се изсушава кожата ви....
Как да премахнем и прикрием сининитеКак да премахнем и прикрием синините
На всеки се е случвало да намира по тялото си синини, които самият той не знае откъде са се появили. Ако синината е на място, което се вижда, тя трябва да бъде премахната. Веднага след появяването на синината сложете върху...
Пигментни петна - как да ги прикриемПигментни петна - как да ги прикрием
1
Пигментните петна по кожата не бива да ви притесняват – има редица народни методи за избелването им и това как да ги направим по-малко забележими. Най-добре се влияят луничките и хлоазмата. Релефните, плътни пигментни петна...
Миши ушиМиши уши
Вреди от миши уши Не прибягвайте до приема на миши уши преди да се консултирате с лекар, тъй като в по–големи дози билката е отровна....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Пържени свински ушиПържени свински уши
Свинските уши се почистват и измиват добре. Варят се в тенджера с вода до готовност. Изваждат се, нарязват се на ивички с дебелина 1 см и се овкусяват със сол, черен и червен пипер. На няколко места се разпределят...
Панирани свински ушиПанирани свински уши
2
В тенджера с вряща подсолена вода слагаме добре почистените свински уши и варим до омекване. В купа разбиваме яйцата, добавяме бирата, нарязания на дребно магданоз, брашното и малко сол. Нарязваме ушите на ромбчета...
Сварени свински ушиСварени свински уши
Оставете да изстинат и стегнат. Така подготвени могат веднага да се консумират, поръсени само с подправки (черен или червен лютив пипер, чесън, чили сос), които харесвате....
Пресовани свински ушиПресовани свински уши
Оставят се в хладилника да стегнат, т.е. да се желират, след което могат да се консумират....
Пълнени свински ушиПълнени свински уши
Поставяме на котлона да заврат, като ги припенваме от време на време. Като минат 5-10 минути, поставяме подправките и оставяме да се сварят до готовност. През това време си приготвяме каймата....
Точени ямболски ушиТочени ямболски уши
Оставя се да втаса за 20-30 минути. Замесва се отново, разделя се на топки и от всяка топка се разточва лист с дебелина около 3 мм....
Бонбони Заешки ушиБонбони Заешки уши
Бисквитите се смилат. Бадемите се накисват в гореща вода, обелват се и се запичат на 130 г до зачервяване. Разбива се маслото със захарта. Прибавят се разбитото яйце, бисквитите, 1 ч.ч. от орехите, ромът и ваниловата...