Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бял мъжБял мъж
3
Сипвате по малко от брашното, посолявате на вкус и продължавате да пържите, докато започне да розовее....
Бел мъжБел мъж
4
Бел мъж или бял мъж е стара българка рецепта, характерна в някои части на страната. Бял мъж се приготвя по Петровден. Сиренето се изпича. Млякото се сварява, добавя се брашното и се бърка, докато стане на рядка каша...
Знаците, че един мъж е необвързанЗнаците, че един мъж е необвързан
Чудите се как да разберете дали онзи красавец, на когото сте хвърлили око, е необвързан? Спокойно, има някои категорични знаци, които говорят, че той е сам и готов за нова връзка. Ето ги и тях....
Кекс Добрия мъжКекс Добрия мъж
Да ви е сладко!...
Салата за мъжСалата за мъж
Измийте добре домата. Нарежете на кубчета и го поставете в средата на чинията. Измийте и обелете краставицата. Нарежете на малки ивички, сложете от двете страни на домата. Зелените пера - зелен лук нарежете на ситно...
Торта за мъжТорта за мъж
2
Ако глазурата се е стегнала, може да я разтопите за кратко на котлона. Топвайте в нея до половина цели ягоди за украсата. След това залейте тортата с глазурата и украсете с шоколадовите ягоди....
Бабиния бял мъжБабиния бял мъж
Изсипете сместа в тензух и я сложете над друг съд, за да се отцеди 24 часа. Отцеденото сирене прехвърлете в тиган и на силен огън го бъркайте непрекъснато, докато се разтопи....
Сладък Бял мъжСладък Бял мъж
Сиренето се натрошава в дълбок тиган или тенджера (най-добре с незалепващо покритие). Към него се налива прясното мляко, в което е разтворено брашното. Подправя се със сол и захар. Сместа се бърка на огъня, докато...
Бел мъж (оригинална рецепта)Бел мъж (оригинална рецепта)
Предварително натрошете сиренето. Загрейте олиото в дълбок тиган на котлона на умерена температура. Запържете брашното, като разбърквате постоянно до златисто или около 5 мин. Добавете натрошеното сирене и разбъркайте...
Паниран кашкавал Малък мъжПаниран кашкавал Малък мъж
Стоях до момчето си и му подсказвах да си занесе чинията с яйцата и приготвената в нея плочка кашкавал, за да може бързо да я сложи в тигана. И така за всяко парче....
Торта Сърце за мъжТорта Сърце за мъж
Сместа трябва да придобие златист цвят. Обикновено отнема около 15-20 минути варене, за да придобие този цвят. Когато сместа придобие златист цвят, се сваля от котлона и се оставя да изстине....
Бърза вечеря Щастливия мъжБърза вечеря Щастливия мъж
1
Вашата бърза вечеря Щастливия мъж е готова да зарадва всички вкъщи....
Оригинална торта за мъжОригинална торта за мъж
За да се получат няколко блата, не е задължително да разделим тестото на три части. Достатъчно е да изпечем тестото наведнъж и после да го разрежем на отделни блатове....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Пицата на моя малък мъжПицата на моя малък мъж
1
Оформете двете части в два кръгли тънки блата, ако не успеете да ги разточите и нагодите точно кръгли, и правоъгълни стават :) Сложете всеки блат върху голям лист хартия за печене....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да разпознаем диспепсиятаКак да разпознаем диспепсията
Един от най-често срещаните храносмилателни проблеми е диспепсията. Тя засяга горната част на тънките черва и стомаха. Заболяването е функционално – това означава, че мускулите или нервите, които контролират органите не действат...
Как да разпознаем псориазиса?Как да разпознаем псориазиса?
Това заболяване е хронично развиващо се, чиито симптоми са винаги едни и същи и затова може лесно да се разпознае и да се диагностицира....
Как да разпознаем херниятаКак да разпознаем хернията
Херниите могат да бъдат изключително трудни за диагностициране състояния, особено при жените. Те са малки и често не можете дори да видите разяснителната бучка, която ги идентифицира. Но оставени нелекувани, някои хернии...