Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Женски капризВърху изпечения блат се намазва мармалад и се поръсват орехите, отгоре се залива с белтъците. Запича се отново до порозовяване....
3
Лайка за женски промивки
Рецептата за запарка с лайка за женски промивки е от книгата “Большая энциклопедия. Лекарственные растения в народной медицине", колектив, 2005...
Жените също се заглеждат по женски форми
Всеизвестен факт е, че преди един мъж да ви погледне в очите, той прокарва погледа си по много по-интересни за него зони. Интересен е обаче и установеният факт, че самите жени също оглеждат посестримите си по този начин....
5 начина да се подготвите за колоноскопия
Ако все още не сте напълно убедени, ето какво можете да сторите, за да направите мисълта по-малко плашеща и да се подготвите психически и физически:
1....
Запарка от смрадлика за женски промивки
Запарката се ползва веднага след прецеждане (докато е още топла) за женски промивки с дамски душ или външно до облекчаване на състоянието....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукЩом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари.
Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
2
Прочетете как да се подготвите за ретроградния Меркурий
Предварително проверявайте всеки детайл, ако ви предстои пътуване, за да не срещнете неприятни изненади....
Пътуване по време на бременност
Пътуването със самолет е безопасно по време на бременност и повечето авиокомпании допускат, пътуващи бременни дори в осмия и деветия месец....
Женско биле против херпес
Можете да добавите отвара от друга билка, за да елиминирате неприятния вкус.
Коренът от женско биле доказано се бори с херпесния вирус....
Яхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Преслава залитна по женско
Фолкпевицата Преслава отново бе забъркана в скандална история. Поредният слух я свърза с жена със скандално минало.
След поредица от разочарования в любовта певицата е решила да пробва и с еднополовата любов. Обект...
Очаквате много гости? Ето как успешно да се подготвите!
Спомнете си храната, която ви е впечатлила, когато сте пътували.
Потърсете рецептите за нея в кулинарните сайтове и прочетете коментарите за нея....
Марс е ретрограден! Вижте за какво да се подготвите
От 27 юни до 27 август Марс ще е ретрограден в знаците Водолей и Козирог. В този период ще бъдем по-напрегнати, раздразнителни и агресивни. Предстоят ни по-чести спорове и конфликтни ситуации.
В дните до 27 август...
Как да се предпазим от прилошаване при пътуване?
Прилошаването при пътуване е често срещано състояние, което може сериозно да вгорчи пътуването на всеки турист....
Женски грешки по време на флирт
Специалистите от Центъра по социални изследвания пък определят като най-голяма женска грешка във флиртуването – втренчването в избрания мъж....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаПо този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
3