Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да контролираме теглото си след брака?
Бракът донася много подаръци на двойката. Един от тях е повече килограми. Наднорменото тегло не бива да се приема като нормален „страничен ефект“ на брака.
При всички положения напълняването не е здравословно....
Джей Зи прави последен опит да спаси брака си
От месеци се говори, че бракът на Бионсе и Джей Зи е пред разпад, а причина затова са многобройните изневери на рапъра....
Питка за любовта/Заделям си малко тесто за направата на сърчицата./
Готовите пет листа нареждам един върху друг, като са намазани с масло (без последния)....
3
Отиде си принцеса Лея
Тя ще остане в историята както с ролите си, така и с дългогодишната клюка за тайна любовна афера с колегата ѝ Харисън Форд....
Отвара след преяждане
Оставете да се запари за 10-15 минути и прецедете отварата.
Сместа можете да овкусите с няколко капки масло от лимон.
Отварата се пие през целия ден....
Как успешно да заздравим брака си
Изказването на любов и признание към партньора подхранва емоционалната свързаност и подчертава важността на другия....
Торта любовта на кокос и лайм
Торта любовта на кокос и лайм се украсява по желание и престоява 2-3 часа преди сервиране.
Източник: Marieta Mineva - Кулинарна мрежа...
Десерт за двама Кулата на любовта
Завършете кулата на любовта с последната кора, направете голяма роза от крема и поставете последната ягода в нея.
Честит Свети Валентин влюбени сърца!...
Детоксикация след празниците: Да отидем в SPA център
Празниците могат да бъдат изтощителни за тялото и ума. След изобилие от храна, напитки и социални събития, много хора търсят начини за възстановяване и детоксикация на организма. Спа центровете предлагат разнообразие от услуги...
Защо часовникът спира, след като умре човек?
Много хора се чудят на какво се дължи странното явление часовникът на човек да спира в часа на смъртта му. Разследващите, които се занимават с убийства, знаят, че много често едновременно със смъртта на човека е спрял и неговият...
Как да замразим нахут
Сипете вода и го оставете за едно денонощие, като на всеки 3-4 часа сменяте водата.
След като времето измине, изхвърлете водата и измийте нахута. Прецедете с гевгир....
Как да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Ястие След 10 години
Обръща се да се задържи добре от двете страни. Поставя се в чиния като канапе.
От заешки заден бут, престоял 1 час в мляко и кока-кола, се пресова пържола. Обезкостява се и се запържва с ким и кимион в масло....
Прасковен слаш с лед
След това се вадят и се пасират заедно с йогурта.
При непрекъснато пасиране се добавя медът и ледът. Разпределя се в чаши и се сервира веднага....
Чий кюфте с лед
Пробвала съм много пъти да съкратя това време, но не става хубав булгурът, и се примирих да омесвам един час, но си заслужава вкуса....