Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш Черна ДамаСладкиш Черна Дама
Сочен и лесен сладкиш Черна Дама, в който ще се влюбите от първата хапка!...
Коктейл Драконова ДамаКоктейл Драконова Дама
Прекрасен коктейл Драконова Дама....
Коктейл Бялата ДамаКоктейл Бялата Дама
Пресипваме в охладена коктейлна чаша готовия коктейл Бялата Дама....
Малки тайни за вкусни дробчетаМалки тайни за вкусни дробчета
Има няколко малки тайни за готвенето на дробчета, които сега ще ви разкрием. Почистете дробчетата перфектно! Препоръчваме ви да изберете охладени дробчета....
Коктейл Моята Красива ДамаКоктейл Моята Красива Дама
Прехвърляме в коктейлна чаша и се наслаждаваме на прекрасния коктейл Моята Красива Дама....
Малки тайни при готвенето на гъбиМалки тайни при готвенето на гъби
1
Малките гъбки могат да се сложат и цели. - Можете да готвите заедно различни видове гъби. - Гъбите се сотират най-добре в масло или зехтин....
Андреа за малко да стане балеринаАндреа за малко да стане балерина
Тогава не е ставало въпрос за поп фолк, а за класика. Бабата на певицата - Тодорка Ахтарова, е бивша известна балерина, а след това и помощник-режисьор в Народния театър....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Малки кулинарни тайни за домакини на токчетаМалки кулинарни тайни за домакини на токчета
Всяка добра домакиня си има трикове и хитринки, които прилага в кухнята, за да приготви майсторски своите ястия. Ето някои полезни при готвенето. За да не залепва месото при пържене, към мазнината прибавете няколко парченца...
Торта Цифра 10Торта Цифра 10
1
Оставете да се охлади и приберете в хладилника за една нощ. Извадете и разбийте с миксер до пухкав крем, като малко преди да изключите, сложите на малки количества от маскарпонето....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
10 прости начина неусетно да ядете по-малко10 прости начина неусетно да ядете по-малко
Използването на по-малки чинии и запълването им с храна е доказан начин да се яде по-малко, без да усетите. 2....
Малките тайни на голямата кухняМалките тайни на голямата кухня
Селската извара, а не тази от магазина, е най-полезна за тялото, защото е ценна за сърцето заради калция и белтъците при наличие на малко мазнини....
10 тайни на щастливите и дълги връзки10 тайни на щастливите и дълги връзки
Какви са тайните на щастливите и дълги връзки, вижте в следващите редове. 1. Не бързайте Характерно за съвременните хора е да бързат много при започване на нова връзка....
Вечеря за 10 минутиВечеря за 10 минути
Една бърза вечеря за 10 минути за четирима души. Взимаме два буркана печен пипер, които са обелени - около 10-12 бр....
Пица за 10 минутиПица за 10 минути
Доматът и саламът (хубаво е да са 2 или повече вида, както за да бъде по-красива, така и за да стане по-вкусна) се режат на тънки парчета и се подреждат върху намазаната питка....
Салата от 10 зеленчукаСалата от 10 зеленчука
В малка купа смесваме зехтина, солта и лимоновия сок и разбъркваме около 5 минути. Смесваме в голяма салатна купа всички зеленчуци, заливаме с дресинга и объркваме. Сервираме веднага....
Ястие След 10 годиниЯстие След 10 години
Тя се карамелизира в малко зехтин с по щипка сол и захар. Към всяка порция се прибавят по 2 с.л. ситно нарязано предварително сварено шкембе и по 2 ситно нарязани гъби....
Гофрети за 10 минутиГофрети за 10 минути
Подреждаме парченца банан и добавяме малко ягодов топинг, ако имаме. Гофретите за 10 минути са готови....