Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски плюшки с канела
Маята се смесва с половин чаша топло мляко, докато се разтвори в него напълно. Добавя се останалото мляко, половината от пресятото брашно и яйцето.
Разбърква се добре и се оставя на топло за 1 час. Добавя се останалото...
Канелени ПлюшкиКогато изстинат може да си ги поръсите с пудра захар за разкош.
Топли или изстинали, тези ароматни кифлички-плюшки ще ви омагьосат с аромата си....
2
Как да поднесем кафето изискано за гостите си?
Но какво да поднесем към кафето?
Най-често на гостите се предлагат малки сандвичи, разкошна торта, сладкиши или бисквитки. Няма нужда да претрупвате масата със сладкиши....
Трите зодии-самотнициНякои хора са орисани да бъдат самотни и колко да търсят любовта, съдбата просто не им е отсъдила да имат човек до себе си. За астролозите има 3 знака, за които е най-вероятно да бъдат самотници....
6
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Бербатов теши мъката във фитнеса
Димитър Бербатов бори мъката. Един от най-успешните ни футболисти не спира с тренировките във фитнеса и поддържа форма, надявайки се да бъде забелязан от някой футболен тим.
Бербо от 16 години е в европейския футбол...
Секс кукла теши кучешки мераци
Секс кукла за кучета ви избавя от срама, когато ви дойдат гости и любимецът ви започва да обяздва глезените им. Куклата, която се нарича Hot Doll /почти като хотдог/, се произвежда във Франция....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
1
Пълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Украински борш по мой си начин
1. Телешкото, свинското или пилешкото месо (аз най-обичам с телешко) надребняваме и варим заедно с една глава лук, няколко зърна черен пипер, дафинови листа и сол в 1.5-2 л вода.
2. Половината цвекло, половината морков...
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
С каква храна да посрещна гостите си?
Тук ще разгледаме различните угощения за различните поводи, при които ни идва гости.
На кафе
Най-често идва гости, за да пиете по кафе, за да се видите, да си поприказвате....
Посрещнете гостите си с тези вкусни хапки
Най-лесно ще бъде, ако направите вкусни хапки, които да привлекат гостите ви. Така няма да бъдете много време в кухнята и няма да ви се налага да ставате и сядате през няколко минути от масата....
Пържени чеснови тиквички с и козе мляко
Тиквичките се измиват много добре и се почистват от дръжките и връхчетата.
Нарязват се на дебели кръгчета.
Лимецовото брашно предварително се разбърква със сол 1/4 ч.л.
Всяко кръгче се овалва в лимецово брашно и...
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3