Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Козметичните процедури, които принц Хари обожаваКозметичните процедури, които принц Хари обожава
Жените не са единствените, които обичат да се глезят с различни козметични процедури....
Козметични процедури според биологичния часовникКозметични процедури според биологичния часовник
Козметични процедури според биологичния часовник 20–30 годишна възраст През тези години кожата е най-плътна, добре хидратирана и без видими следи, нанесени от времето....
Козметичните процедури, които съсипват външния ви видКозметичните процедури, които съсипват външния ви вид
Гел лакът Гел лакът е една от най-популярните козметични процедури. Но тя никак не е безопасна....
СПА-процедури у домаСПА-процедури у дома
Горещите вани и сауната Банята и сауната са много полезни процедури....
Пица у домаПица у дома
Брашното се изсипва в тава, в която ще се меси. В него оформяме кладенче и там изсипваме останалите продукти. Леко замесваме, докато се оформи тестото. Не е нужно да втсасва, тъй като е замесено със сода....
Тайните козметични процедури на кралските особиТайните козметични процедури на кралските особи
1
Процедурите им за красота са доста хитри и доказано имат ефект. От домашни маски до едни от най-евтините стоки, кралските особи в миналото и сега използват само природни продукти за разкрасяване....
Ризото Миланезе, както го правят италианцитеРизото Миланезе, както го правят италианците
Започваме да добавяме горещия бульон на части, сипваме един черпак, бъркаме, докато се поеме от ориза в нашето апетитно ризото. След това идва още 1 черпак и това се повтаря, докато се свари оризът....
Бързи и лесни бургери у домаБързи и лесни бургери у дома
Подрежда ги върху скарата и ги посолявам на вкус, докато се пекат. След като са готови, подреждам и разрязаните на две питки, за да се запекат....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
8
Насладете се на една прекрасна баница. Да ви сладко....
Кои бюти процедури е най-добре да се правят в студено време?Кои бюти процедури е най-добре да се правят в студено време?
Мезотерапията се прави есенно време Няма някаква конкретна причина, поради която да предприемете бюти процедури като мезотерапия, филъри и ботокс точно когато е студено навън, но именно тогава козметичните студия наблюдават...
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
1
Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
4
Оризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук....
Козметичните продукти, които не е нужно да купувамеКозметичните продукти, които не е нужно да купуваме
Тази процедура помага на порите да се стегнат и подобрява кръвообращението; 2. Крем за крака – кремът и маските за крака също са напълно излишни....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Сложете ги в печката за 10 минути, след което намалете температурата на 190 градуса и печете още 5 минути, докато не станат златисто-кафяви. Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета. В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиНискокалоричен бананов кекс за (не)трениращи
2
За този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре. След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес....
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
Предлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Котлонът трябва да е на средна температура, за да не прегарят бързо бухтите и да останат сурови отвътре. Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....