Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Торта любовта на кокос и лайм
Торта любовта на кокос и лайм се украсява по желание и престоява 2-3 часа преди сервиране.
Източник: Marieta Mineva - Кулинарна мрежа...
Десерт любов за двамата
На мястото на костилката поставяте лешник.
Нареждате в чиния и върху всяка череша шприцовайте една сметанова розичка....
Пелмени с любов от Любов
Рецептата е за оригинални руски пелмени, споделена от моята баба Любов, кръстих ги така в нейна памет!
Замесвам меко тесто и го оставяме 10-тина минутки да се отпусне....
Десерт за двама Кулата на любовта
Завършете кулата на любовта с последната кора, направете голяма роза от крема и поставете последната ягода в нея.
Честит Свети Валентин влюбени сърца!...
Кексчета с боровинки за празника на любовтаРазбърква се добре, добавям на части брашното с бакпулвера и счуканите лешници.
Сипваме в хартиени кошнички, поставени в силиконови форми. Отгоре се набождат боровинките....
1
Крок Мосю - любов от първата хапкаНарежете кашкавала и шунката на средно тънки парчета. Сиренето ементал настържете на ренде. Направете сос Бешамел като в тенджерка на котлона сложите маслото, когато се разтопи добавете брашното и разбъркайте....
2
Наистина пухкав тутманик с маслоАко е твърде меко и лепкаво, се поръсва още малко брашно и месенето продължава до постигане на еластичност. Целта е тестото да остане възможно по-мекичко, за да получим наистина пухкав и топящ се в устата тутманик....
3
Картофено пюре Кой изяде сиренцетоПюрето се прави във формата на пита сирене с помощта на купички. Изрязва се един триъгълник от "питата" и останалата част леко се натиска на места с пръст....
6
Питка за любовтаМеся до получаването на меко тесто. То се дели на пет части и всяка се разточва на лист с големината на тавата....
3
Торта Любовна наслада
Изсипвам при сместа до получаване на хомогенна смес.
Изиспвам в кръгла тава и пека в предварително загрята на 180 градуса до готовност.
Междувременно приготвям крема....
Кой филм описва любовта ни според зодиятаНа много хора често им се е искало да видят любовната връзка с човека до себе си, пресъздадена в някой филм....
5
Любовно брауни
Намажете отгоре с млечен шоколад така приготвения сиропиран сладкиш, които предварително сте разтопили на водна баня.
Имате едно страхотно любовно Брауни за вашия празник....
Любовен глинтвайн
Портокалът и мандарината се обелват и се разделят на парченца. Ябълката се обелва и се реже на резенчета....
Любовно тирамисуРазрежете внимателно на 2 или 3 блата. и ги оставете напълно да се охладят.
За крема Маскарпоне разбийте сметаната с част от захарта на плътен крем....
1
Кой цвят на косата подмладява?
Подмладяващият ефект на цвета на косата може да варира в зависимост от много фактори, включително твоята кожа, цветът на очите и формата на лицето. Обаче някои цветове на косата често се свързват с подмладяващ ефект:
Светлата...
Любовен крем карамел
Разбъркваме интензивно до получаване на еднородна смес.
Приготвяме си подходяща форма за печене, трябва да е с такъв размер, че да може да се постави в друг по-голям съд....
Любовен ябълков кекс
В някои страни на Св. Валентин хората си гледат на ябълка. На празника си намираме ябълка и я разрязваме почти докрай на шест части и си намисляме три-четири имена....
Бразилски любовен еликсир
В топлото мляко се разтваря захарта и се затопля 1 минута на бавен огън.
Шоколадът се натрошава на парченца и се добавя в млякото. Добавят се 250 милилитра гореща вода....
Кухнята на любовта
Страстният секс е не само музика на Бари Уайт, но също и познания за човешкия организъм. За да направите сексуалния си живот различен и интересен, експериментирайте в кухнята.
Мед
Никога ли не сте се запитвали, защо...
Кой е късметлийският ви сезон според зодиятаПрез периода от септември до ноември силно нарастват шансовете за нова любов и голяма покупка пред представителите на Рак, Скорпион и Риби. Освен това пречките, с които се сблъскват, са почти незначителни....
6
Любовни сладки за диабетици
Печем блата на 180 градуса до готовност, като фурната трябва да сме я загряли предварително.
След като блатът е готов, го оставяме да изстине и го изваждаме от тавата....