Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Елена Паришева чака момиченце
Фолк дивата Елена Паришева чака своето второ дете. Тя е в последните дни на бременността си и тръпне в очакване на щастливото събитие....
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Елена Паришева роди момиченце на Ивелин Попов
Само преди дни стана ясно, че Елена Паришева чака второ дете. Тя се отказа от кариерата си на певица, след като роди сина си Ивелин....
Елена Паришева проговори за аборта и кариерата си
Певицата Елена Паришева разкри болезнени истини за миналото си. През сълзи певицата призна, че сама се е отказала от сцената, тя говори и за аборта си....
Селена Гомес страда от смъртоносно заболяване! Спира да пее
Тийн идолът Селена Гомес спира да пее. Причината е, че страда от страшното заболяване лупус.
След като разбрала диагнозата си, Селена изпаднала в депресия....
Филе ЕленаОт единия край прекарайте връв и го завържете на проветриво място. След около 3 седмици вашето филе Елена е готово.
Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....
9
Филе ЕленаОт единия край прекарайте връв и го завържете на проветриво място. След около 3 седмици вашето филе Елена е готово.
Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....
9
Фалшиво филе ЕленаСлед като престоя във водата, го отцедих и оставих малко да изсъхне и после го овалях в микс от подправки на вкус.
Сега ще изчакам 10 дни и ще споделя резултата от фалшивото филе Елена....
1
Домашно филе ЕленаОставете го така да престои 24 часа.
Почистете месото от солта и го оваляйте в подправките, като ги смесите преди това.
Оставете сушеницата на проветриво място за около десет дни.
Домашното филе Елена е готово....
11
Разкошно Филе Елена
Процесът на сушене на тази пастърма трае 10-14 дни, в зависимост от времето, ако е студено, може и по-бързо да е готово мезето.
Разкошното Филе Елена е готово....
Кавърма от Бургаския край
Налива се вода да е до продуктите и се готви под капак на тих огън до готовност на месото и да остане на мазнина.
Сервираме готовата кавърма, докато е още топла.
Вкусна и лесна кавърма от Бургаския край....
Кьопоолу от шопския край
Разбъркваме добре всичко и Кьоополуто от шопския край е готово!
Приятен апетит!...
Гюзлюми от старозагорския край
Замесете гладко тесто от брашното /оставете малко количество за разточването/, маята, маслото, солта и водата. разделете готовото тесто на топчета и оставете да втасат....
Бисквитена торта Роден Край
Хубаво е бисквитената торта да престои около една нощ в хладилник, за да стегне добре.
Свалете ринга и украсете бисквитената торта Роден Край по желание.
Да ви е сладко!...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Свинско Елена на фурна
Накрая наливаме водата - толкова, колкото да покрие месото.
Печем на силна фурна за час и половина....
Поширани круши Хубавата Елена
Пошираните круши Хубавата Елена са готови.
Източник: Cook with a Smile - Кремена Русева
Забележка: Мога само да благодаря на кулинар Кремена Русева! Разкошни, ухаещи на всякакъв аромат круши....
Никулденски шаран от Дунавския край
Режем Никулденския шаран от Дунавския край на рибни котлети и сервираме (като махаме шишчетата), а отстрани гарнираме със сос и зеленчуци....
Пилешка каша от Плевенския край
Източник на тази вкусна пилешка каша от Плевенския край: Hristo Y Moni от Българските ястия и рецепти...
Домашен пастет от Странджанския край
Оставяте смляната смес с подправките да почине една нощ в хладилника....
Телешко варено от ловешкия край
Начукайте джолана, за да стане месото по-крехко, залейте го със студена вода и го кипнете.
Отпенете няколко пъти, посолете и добавете ситно нарязаните моркови, целина, лук и корени магданоз....