Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вижте защо никой не ходи на участията на ПреславаВижте защо никой не ходи на участията на Преслава
Става дума за Преслава, която напоследък направо плаши с визията си. За да се сбогува с излишните килограми, преди години тя се подложи на какви ли не диети....
Вижте как се казва бебето на ПреславаВижте как се казва бебето на Преслава
Преслава е кръстила бебето си Паола, като буквата П не е избрана случайно. Това е първата буква от името както на майката, така и на таткото Павел....
Защо брашното се пресява?Защо брашното се пресява?
Особено важно е да се пресява бялото брашно, защото то има свойството доста да улегва и частиците му да се слепват....
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)
2
Картофите се обелват и срязват през средата на големи кубчета....
Топящи се картофи на фурна със самардалаТопящи се картофи на фурна със самардала
3
Пекат се около 30 минути, като се разбъркват на двайстата, за да не залепнат....
На колко години е Преслава?На колко години е Преслава?
Преслава има изключително красив, топъл и богат глас, който я прави лесно разпознаваема....
Вижте тук бременното коремче на ПреславаВижте тук бременното коремче на Преслава
Снимките на Преслава са от почивката ѝ в турския курорт Анталия, където е с любимия ѝ Павел. За него това ще е второ дете, понеже има дъщеричка от първия си брак....
Пилешки крилца с топящи се картофки на фурнаПилешки крилца с топящи се картофки на фурна
Наливаме бирата, слагаме алуминиево фолио и печем 30 мин в загрята на 250 градуса фурна в долната част. На 30 минута махаме фолиото и качваме на средата на фурната за още 15 мин или до зачервяваме на месото....
Всички мразят Преслава? Вижте причинатаВсички мразят Преслава? Вижте причината
Преслава може и да е звезда номер едно в България, но няма с кого да сподели това щастие....
Подуват ви се глезените? Вижте защоПодуват ви се глезените? Вижте защо
Подуването на глезените може да е признак за скрито заболяване. Но, спокойно! Това не е задължително. Възможно е да се получава просто и от заседнал начин на живот. Сред причините, които могат да предизвикат подобно...
Преслава се охраниПреслава се охрани
Според слуховете Преслава предприела тези мерки, тъй като отчаяно искала да се хареса на половинката си....
Преслава проговори за Салапаров! Вижте истинатаПреслава проговори за Салапаров! Вижте истината
От екипа на Преслава обясниха, че тя може и да е засякла Слапаров на морето, но между тях не е имало нищо....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Разточете тестото на правоъгълник. Прегърнете двата края към средата и после прегънете двете страни към средата (погледнете как се прегъва във видеото, ако се затрудните). Обърнете тестото и разточете отново....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Обелете зеленчуците и нарежете на дълги тънки ленти. Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета. В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
Защо на Луната се появява човешко лице? Вижте обяснениетоЗащо на Луната се появява човешко лице? Вижте обяснението
Много от нас, вглеждайки се в Луната, остават с впечатлението, че виждат образ на човешко лице. Оказва се, че това е илюзия, която се дължи на намагнетизиран прах, оставен от древна лава. Този прах е причината по повърхността...
Не се отказвайте от мазнините! Вижте защоНе се отказвайте от мазнините! Вижте защо
Мазнините са ценна основна съставка на храната на човека. От хранителните вещества и продуктите, които употребяваме, те са най-концентрираната храна. Всеки грам мазнини при изгарянето си дава 9.3 калории. Мазнините...
Фенове на Преслава се чудят на ВикиФенове на Преслава се чудят на Вики
Според феновете на Преслава тя може да преподаде някой и друг урок по стил на хубавата Вики....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Поставя се в брашно и се напудря и от двете страни. В голям тиган се загряват 3 с.л. зехтин и маслото на средна температура. Запържва се месото до златисто и от двете страни, около 6 - 7 минути на страна....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Яйцата се разбиват с тел. Прибавя се киселото мляко, разбито със содата, и след това брашното, размесено с бакпулвера и ванилината захар. Сместа се разбърква хубаво до получаването на гъсто кексово тесто....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
Замесва се тесто от изброените продукти (в реда, в който съм ги изброила). След това оформяте по желание и печете детските бисквити на предварително загрята на 180 градуса фурна около 15-20 мин....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...