Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рак бургерът на Спондж Боб
Когато са готови, върху всяко се слага по 1 парче кашкавал и се покрива отново за кратко, за да се разтопи кашкавалът....
Любителите на пържоли са по-застрашени от ракВ червеното месо се съдържа много високи нива на желязо, поради което се препоръчва при анемия и недостиг на минерала. Учените обаче изразиха съмнения, че именно високите нива на желязо могат да увеличат риска от от рак...
2
Супа от рак
Оризът се сварява в млякото. Прибавят се месото от рак и бульонът, а след това и сметаната. Загрява се.
Подправя се със сол и черен пипер.
Рибната супа се сервира поръсена със зелен лук.
Супата от рак е готова....
Любителите на сладкото са романтици
Храните, които предпочитате, разкриват много за характера ви, смята американската психоложка Ивлин Кан. Всеки може да разбере нещо за себе си по продуктите, които са му любими.
Ако обичате ябълки, вие сте много упорити...
Пълнено авокадо опашка от рак
Разрязаното на половина авокадо се издълбава и вътрешността се нарязва на малки кубчета.
Смесва се с опашките от раци, солта, зехтина, изцедения лимонов сок и нарязаният на ситно копър....
Любителите на паста са по-здрави
Така любителите на пастата могат да са щастливи, защото вече дори и науката е на тяхна страна....
Любителите на котки са по-образованиЛюбителите на котки винаги са смятали, че мъркащите красавци са по-умни от лаещите им събратя, но се оказва, че това важи не само да животинките, но и за техните стопани....
13
Любителите на чай са заплашени от флуорозаОбщото при всички пациенти диагностицирани с това заболяване и че всички са били страстни любители на чая....
2
Внимание! Любителите на горчивото кафе са пълни психари!
Питиетата, към които най-често посягаме, могат да разкрият неподозирани страни от нашата натура. Особено показателен е начинът, по който пийваме кафето си, сочи изследването на специалисти от университета в Инсбрук,...
Кюфтета на фурна с бираПрибавят се нарязаният на ситно лук, стритата чубрица, галетата, бирата, сол на вкус и черен пипер по желание. Всичко се омесва добре.
В чинийка се сипва брашно....
1
Кюфтета с бира на скара
Оставяме така приготвените кюфтета с бира в хладилника за 1/2 - 1 час.
Загряваме скарата, оформяме топчетата на кюфтета и ги печем около 10 минути на страна....
Пържоли с бира на скара
Печем от двете страни до готовност на пържолите. Поднасяме с картофена салата или друго. Лесно и вкусно!...
Свинско с бира на скара
Изпечете свинското месо на загрята скара.
Поръсете с подправки по избор и сервирайте биреното мезе с нарязания лук.
Свинското с бира на скара е много вкусно....
Агнешко с бира на фурна
Нарежете агнешкото на по-едри хапки и хубаво ги оваляйте в брашно.
Загрейте мазнина в тиган и запържете месото за кратко....
Кюфтета с бира на фурнаВ средата на всяко кюфте забодете парченце кашкавал.
Залейте с бирата и печете във фурна....
5
Картофи с кладница с дъх на бира
Гъбите се почистват и нарязват на едро, след което се запържват в сгорещено олио.
Нарязват се картофите на кръгчета и се изсипват в тава. Върху тях се разпределят запържените гъби....
Изпити са 6.5 милиона бира на Октоберфест
Най-известният и най-мащабен фестивал на бирата Октоберфест, който стартира на 20-ти септември в Мюнхен и завърши вчера, за пореден път събра любители на студеното пиво....
Кои камъни са подходящи за зодия Рак?
Представителите на зодия Рак напълно отговарят на ракообразното същество, под чийто знак да родени. Те са немотивирани в поведението си, твърде обидчиви, дребнави и пасивни. Но същевременно са чувствителни и страстни, надарени...
Кои са слабостите на зодия Рак?
Раците са най-емоционалните в зодиака – те са стихии от чувства и усещания, с които предават нови значения и визия на живота.
Характерното за тези зодиакални представители е, че те са лоялни и държат на семейните ценности...
Черен дроб на фурна с бираЗапича се черният дроб на фурна 20-30 мин.
Да ви е вкусно с този черен дроб на фурна с бира....
1
Пилешки шишчета с бира на фурна
След това махнете фолиото и гответе за още 10-тина минути пилешки шишчета с бира на фурна.
Да ви е сладко!...
Свински врат на тиган с бира
След 3-4 минути сипете бирата и гответе под капак до готовност на месото.
Поднесете свински врат на тиган с бира с нарязан магданоз!
Добър апетит!...