Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Захлупете и върнете за десетина минути във фурната. Поръсете с нарязан магданоз. Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Загубили сте апетит? Ето как да си го върнетеЗагубили сте апетит? Ето как да си го върнете
Добавете повече калории към вашата храна Друг начин да си върнете апетита и да се уверите, че ядете достатъчно през деня, е да добавите повече калории към вашата храна....
Питка за любовтаПитка за любовта
3
/Заделям си малко тесто за направата на сърчицата./ Готовите пет листа нареждам един върху друг, като са намазани с масло (без последния)....
Да върнем страстта между насДа върнем страстта между нас
Обяснимо е да няма същия плам по между ви. Това в никакъв случай не означава край на любовта. Предизвикайте половинката – вие най-добре знаете как....
Ето как да си направите активен въгленЕто как да си направите активен въглен
Активният въглен е особено полезно средство особено при различни случаи на отравяне като хранително, отравяне с алкохол и много други. Разбира се, той се продава във всяка аптека, но защо да не си го приготвите сами....
Няколко начина да върнем любовта в семействотоНяколко начина да върнем любовта в семейството
Ежедневната рутина във взаимоотношенията между брачните партньори често принася в жертва бъдещето на семейството, изсмуквайки страстта и любовта....
Как да върнете баланса във връзката сиКак да върнете баланса във връзката си
Там тя говори за това колко по-лесна и неконфликтна би била комуникацията между хората, ако те говорят на една “честота”....
Пилешко между кавърма и гювечеПилешко между кавърма и гювече
Счупете яйцата и върнете кавърмата да се запече още 10-15 минути. Пилешкото между кавърма и гювече е много вкусно....
Десерт за двама Кулата на любовтаДесерт за двама Кулата на любовта
Завършете кулата на любовта с последната кора, направете голяма роза от крема и поставете последната ягода в нея. Честит Свети Валентин влюбени сърца!...
Торта любовта на кокос и лаймТорта любовта на кокос и лайм
Торта любовта на кокос и лайм се украсява по желание и престоява 2-3 часа преди сервиране. Източник: Marieta Mineva - Кулинарна мрежа...
Коктейл Между чаршафите (Between the Sheets)Коктейл Между чаршафите (Between the Sheets)
Съставките се смесват добре в шейкър с лед и се прецеждат през стренер. Сервира се в коктейлна чаша със захарен венец и резенче лимон....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да си върнем обоняниетоКак да си върнем обонянието
Загубата на обонянието може да бъде разочароващо, но добрата новина е, че има стъпки, които можете да предприемете, за да го върнете. Ето няколко съвета как да си върнете обонянието....
Как да си върнем вкуса?Как да си върнем вкуса?
Опитването на нови и различни храни може да ви помогне да стимулирате вкусовите си рецептори и да възродите любовта си към храната....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....