Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кафе по бразилскиМлякото се кипва и се добавя по малко в кафето, като непрекъснато се разбива. Добавя се захарта и напитката се разпределя в четири чаши.
Сметаната се разбива и с нея се украсява кафето....
1
Пилешко по бразилски
В средна купа смесете кимиона, куркумата, кайнеския пипер и кориандъра. Сложете пилето в купата, овкусете със сол и черен пипер и го оваляйте добре в сместа.
Загрейте 1 с.л. зехтин и изпържете пилето. Извадете от мазнината...
Хлебчета по бразилски
Брашното, маята, яйцата, солта и киселото мляко се смесват и разбъркват. Добавя се настърганият кашкавал и се тестото се меси около 15 минути. Оставя се да престои около час.
След като бухне тестото се нарязва на малки...
Вкусен ориз по Бразилски
Сервираме вкусния бразилски ориз, поръсен с настърган пармезан (кашкавал)....
Празнично свинско по бразилски
Месото се нарязва на четири дебели резена. Всеки резен се разрязва фино, така че да се получи нещо като джоб. Лукът се реже на ситно. Чесънът се изстисква през преса.
Чесънът, лукът, бялото вино и дафиновият лист се смесват...
Плодове фламбе по бразилски
В 6 чинии се слага по малко сладолед. Плодовете се заливат с алкохол и се поднася запалена клечка кибрит. След като плодовете пламнат, сместа се разпределя в чиниите....
Празнично свинско по бразилскиПоставете цялото парче месо в тавата за печене. Отцедете сока на двата лимона върху свинското. Счукайте скилидките чесън и ги разпределете отгоре.
Поръсете с дафинов лист, червен пипер, горчица и чили. Месото добре се...
1
Печен бананов крамбъл по бразилски
Намачкайте бананите, разбъркайте ги с 2 с.л. разтопено масло, нишестето, а след това със сметаната, разбита със захарта и какаото.
Изсипете сместа в намазана с останалото масло тавичка и я сложете леко да се запече в...
Ориз с кашу по бразилски
Оризът се измива много добре и се сварява до омекване, след което се измива и се отцежда. Лукът и чесънът се режат на ситно и се запържват в маслото до прозрачно.
Добавят се магданозът и каймата. Готви се, като каймата...
Телешки дроб с банани по бразилски
Лукът се настъргва. Лимоните се изцеждат. Приготвя се марината от виното, половината лимонов сок, настъргания лук, майораната, черния пипер и солта.
Дробът се нарязва на фини резени и се оставя да се маринова 5 часа....
Кекс Шоколадова манияМоже да добавите сметана по долните и горните краища на кекса.
Бон Апети! ! !...
10
Банани с орехи и сметана по бразилски
Оваляйте обелените банани в смесените захар и какао.
Поръсете ги със смлените орехи.
И ги покрийте с разбитата сметана....
Мания
Въпреки това епизодите на мания могат да варират в твърде широки граници и да имат различен характер. Най-характерните видове мания са дисфорична мания, хипомания и единичен маниен или хипоманиен епизод....
Как да изваете бразилско дупеОпределението "бразилско дупе" стана нарицателно за стегнати и заоблени задни части. Не сме напълно безсилни и има упражнения, които помагат за постигане на добре оформено дупе....
3
Бразилски трюфели
Вашите Бразилски трюфели са готови да посрещнат скъпи гости!
Източник: Виолина Минкова - Кулинарна мрежа...
Целулит по дупето
Само упражнения не са достатъчни, за да махнете целулита от дупето. Трябва да спазвате определен хранителен режим....
Семейство Кардашиян с мания по тиксото
Ким Кардашиян винаги е успявала да скандализира дори най-разкрепостените си фенове. Съпругата на Кание Уест реши да направи поредното шокиращо разкритие за себе си, а именно – как бюстът ѝ винаги изглежда толкова добре....
Бригадейро - бразилски сладки
След това оваляйте вкусните сладки в смес по ваш избор.
Дръжте Бригадейро - бразилските сладки в хладилник преди сервиране....
Бразилски Коледен Сладкиш
Разбиваме на пухкав крем маслото със захарта. Добавяме яйцата, а след това брашното, пресято с бакпулвера и ваниловата есенция (ванилията).
Сипваме тестото в форма за торта, покрита с хартия за печене, и печем в предварително...
Бразилски любовен еликсир
В топлото мляко се разтваря захарта и се затопля 1 минута на бавен огън.
Шоколадът се натрошава на парченца и се добавя в млякото. Добавят се 250 милилитра гореща вода.
Добавя се медът, ромът, солта и лютият пипер...