Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шок! Топ дизайнерката Мегз развали годежаШок! Топ дизайнерката Мегз развали годежа
1
Дизайнерката не издържала, когато Стефан поискал да сложи ръка на модната ѝ марка. Амбицията, която е характерна и за двамата, надделяла над чувствата. Това довело до развалянето на годежа....
Дизайнерката Мегз получи джип за 500 хилядиДизайнерката Мегз получи джип за 500 хиляди
Лъскавият автомобил най-вероятно е подарък на дизайнерката от предполагаемият ѝ любим, депутатският син Демир Доган....
Защо детето не говори?Защо детето не говори?
Двуезично семейство Билингвалните деца често започват да говорят с известно изоставане от нормата....
Защо детето не иска да говори?Защо детето не иска да говори?
Така децата се опитват да говорят....
Защо никога да не говорим лошо за мъртвитеЗащо никога да не говорим лошо за мъртвите
Ако говорим лошо за мъртвите, ние пренебрегваме техния живот, постижения и ценността, която са донесли в света....
Печена коластраПечена коластра
10
В купа разбиваме яйцата, прибавяме коластрата, брашното, солта и содата, разбъркваме добре. Намасляваме тавичка за печене и изсипваме сместа. Печем в предварително загрята умерена фурна до зачервяване....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
8
Да ви сладко....
Детето още не говори, какво да правя?Детето още не говори, какво да правя?
Експертите съветват да се наблюдава спокойно развитието през третата година и закъснелите с говора да не се обявяват за болни, но и да не се пренебрегва забавянето им в тази област....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Азис колабира! Вижте причинатаАзис колабира! Вижте причината
Кралят на фолка Азис получи страшен удар от съдбата. Думите на близък до него човек го докараха до колапс. В последно време костинбродският славей получи не един и два удара от съдбата. Първа сред приятелите му го...
Палачинки с коластраПалачинки с коластра
Забъркваме средно гъсто тесто за палачинки, което оставяме да почине за 3 часа. Сгорещен тиган подмазваме с масло и пържим палачинките от двете страни....
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
1
Пробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто. Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
4
В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее към него се слагат нарязаните моркови и чушки. Добавят се и грахът и царевицата....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиНискокалоричен бананов кекс за (не)трениращи
2
За този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре. След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес. Диетичният кекс се пече...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...