Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна
41
., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
Питка за 50-годишен юбилейПитка за 50-годишен юбилей
В средата на всеки се прави разрез, промушва се връхчето два пъти и от широката част се навива на рулце. Нареждат се край топчето в средата. Оставеното като ябълка се оформя на 3-4 фитила....
Новата най-възрастна жена на планетата издаде тайната на дълголетието сиНовата най-възрастна жена на планетата издаде тайната на дълголетието си
Тя разкрива, че е дължи дълголетието на една малка тайна, която няма нищо общо с храненето....
София Лорен разкри тайната на перфектната си визияСофия Лорен разкри тайната на перфектната си визия
1
Тя успя да съхрани визията си непокътната десетилетия наред. Тайната – вълшебна диета. Кино иконата е категорична, че ако искаме да сме слаби, трябва кардинално и завинаги да променим начина си на хранене....
Тайните за красота на младоликите жени са разкрити!Тайните за красота на младоликите жени са разкрити!
Каква е тайната на младоликите жени? Дали става въпрос само за гени, или има и нещо повече? На тези въпроси ще отговорим в днешния ни материал, посветен на тайните за красота на младоликите жени....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Иво Аръков променя визията сиИво Аръков променя визията си
Актьорът Иво Аръков, който стана любимец на много български момичета по време на участието си във ВИП брадър, ще промени визията си с помощта на брекети....
Златка Димитрова промени визията сиЗлатка Димитрова промени визията си
Новият цвят много ѝ отива, а още преди да направи изцяло промяната, тя публика в профила си снимка на приготвената вече боя, без да издава цвета ѝ....
Дух на убита италианка разкрива екзекутора сиДух на убита италианка разкрива екзекутора си
5
Карло Долцети бил красив мъж, умен, с дълбоки сини очи. И би се разминал с правосъдието, ако не беше духът на жена му Мария Калдо, която убил със собствените си ръце. Той, духът, го обвинил в убийство. Това е действителна...
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
След което ги нарязваме на еднакви по големина парчета. Нареждаме ги в намазаната предварително с краве масло тава. Оставяме ги да довтасат и когато са готови, ги печем в леко загрята фурна на 200 градуса....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Слагаме филето върху равна повърхност, и притискайки максимално острието на ножа към кожата, отделяме от нея филето. По същия начин почистваме и другото филе....
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета. В средата на всяко сложете от каймата, прегъвайте и притиснете краищата, за да не излиза плънката....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца. Добавете картофите, доматите, подправките и виното....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек, продължавайте да счуквате. Добавете пекориното и пармезана, а накрая налейте на тънка струйка зехтина. Бъркайте до хомогенност....
Италианец измисля ядящи чинииИталианец измисля ядящи чинии
Задават се тежки времена за фабриките и заводите за домашна посуда. Тя вече ще може да се яде! Това ще стане възможно благодарение на собственика на италианска фирма за кетъринг Тициано Виченти. В най-скоро време бизнесменът...
Мика Стоичкова издаде пола на бебето сиМика Стоичкова издаде пола на бебето си
Освен пола на бебето бъдещото мамче реши да издаде и първата буква от името, което тя и любимият ѝ са избрали за детето си, а именно - М....
Неузнаваема! Преслава напълно смени визията сиНеузнаваема! Преслава напълно смени визията си
Поп-фолк певицата Преслава, която беше попарена от новината за връзката между бившия си приятел Георги Станоев-Бирмата и Алисия, изглежда не страда особено за старата си тръпка. Изпълнителката изгря със съвсем нов...
Нина Николина плаши с визията сиНина Николина плаши с визията си
Нина Николина от доста време не присъства в публичното пространство у нас. Позабравената певица реши да напомни за себе си, но направи огромна грешка. Нина Николина пусна своя напълно натурална снимка, на която изглежда...
Азис разкри тайната на успеха сиАзис разкри тайната на успеха си
Каква е тайната на огромния му успех, разкрива самият Азис пред Жълтите новини. Каква е тайната ли?...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Свински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка. Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...