Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гладенето – няколко важни причини защо да не си го спестявамеГладенето – няколко важни причини защо да не си го спестяваме
Колкото и осъвременена да е ютията ни, в каквито и екстри да инвестираме, човешкото участие и времето за гладене няма как да бъдат избегнати....
11 причини защо ябълковият оцет е точно толкова полезен, колкото се твърди!11 причини защо ябълковият оцет е точно толкова полезен, колкото се твърди!
Четири неща, които никога да не правите с ябълков оцет Не пийте ябълковия оцет неразреден; Не започвайте процедури, поемайки толкова оцет, колкото можете; Не нанасяйте неразреден оцет директно върху кожата - особено за...
Защо кучето има лош дъх?Защо кучето има лош дъх?
Въпреки всичко, както и при всяка една промяна на състоянието на животно, така и в този случай се налага да заведете кучето ви на ветеринар....
Гратин с няколко сиренаГратин с няколко сирена
Намазнете гратин или тавичка от йенско стъкло с капак. Обелете картофите и ги нарежете на кръгове. Пасирайте чесъна. Наредете ред картофи, като застъпвате краищата им като керемиди. Поръсвайте с малко от подправките,...
Защо пишкате толкова често?Защо пишкате толкова често?
Вижте какви могат да са причините за това. Грешна представа Може да мислите, че ходите често да пишкате, а това да не е вярно....
При лош дъх - тинктура от целинаПри лош дъх - тинктура от целина
Готовата тинктура използвайте за гаргара и жабурене при лош дъх в устата. Дозировката е 1 супена лъжица тинктура на 1 чаша вода за еднократно използване....
Защо шамфъстъкът е толкова скъпЗащо шамфъстъкът е толкова скъп
Но какво прави цената на шамфъстъка толкова висока? Днес ще разгледаме няколко причини, поради които шамфъстък е скъп. 1....
Помело - защо е толкова полезно?Помело - защо е толкова полезно?
Вече имате множество причини да похапвате екзотичния плод. Изпробвайте салата с помело, смути с помело и помело на конфитюр....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
8
В киселото мляко сложете содата и бакпулвера да шупне, след което го смесете с яйцата, олиото и брашното. Бъркайте до хомогенна смес без бучици. Отделно натрошете сиренето. Вземете една кора, намажете с четка с малко масло...
Няколко причини да консумираме месоНяколко причини да консумираме месо
3
Макар да е доказано, че вегетарианците и веганите могат да водят здравословен начин на живот, спазвайки някои основни правила на хранене, повечето специалисти продължават да са на мнение, че месото е полезна храна...
Няколко причини да ядете лападНяколко причини да ядете лапад
Причини да ядете по-често лапад Ето няколко добри причини защо трябва да включите лапада в менюто си: - Оказва благоприятно действие при диабет; - Има детоксикиращ ефект за тялото и организма; - Подобрява храносмилането...
Няколко причини да ядем черешиНяколко причини да ядем череши
Ето няколко съществени причини да ядем череши: 1. Черешите съдържат големи количества калий. Това подпомага да се регулира сърдечния ритъм и кръвното налягане; 2....
Няколко причини за висок холестеролНяколко причини за висок холестерол
Тегло Биреното коремче не вреди само на социалния ви живот. Наднорменото тегло може да увеличи триглицеридите и да намали „добрия“ холестерол....
Няколко причини да ядете лютоНяколко причини да ядете люто
2
Причина лютото да е толкова полезно за сърдечната система се крие в неговите способности да премахва образованията на кръвни съсиреци....
Няколко причини за постоянната умораНяколко причини за постоянната умора
Липсата на сън не е единствената причина за постоянната умора....
Пиле с няколко вида гъбиПиле с няколко вида гъби
Сваряваме пилето до полуготовност. Печурките се обелват и се нарязват на едро. Запържват се в мазнина. Когато са готови към тях се прибавят предварително нарязаните манатарки и лукът. Запържват се и се добавя чесънът,...
Пълнени гъби с няколко сиренаПълнени гъби с няколко сирена
1
Гъбите се измиват и им се махат пънчетата. Пънчетата се режат на много ситно и се запържват в олио. Когато са готови, се изваждат в купа и разбъркват с кремата сирене, пармезана и ситно нарязан чедър. С тази смес...
Икономично фрикасе с няколко продуктаИкономично фрикасе с няколко продукта
Готовото ядене отдръпване и оставя да се охлади няколко минути. По желание поднасяме с листенца магданоз....
Грейпфрутът - колкото полезен, толкова и опасенГрейпфрутът - колкото полезен, толкова и опасен
1
Не прекалявайте с количествата, няколко резенчета са напълно достатъчни. В ароматерапията маслото на грейпфрут е полезно при апатия и депресия. Засилва вниманието и паметта....
Колкото повече тренирате, толкова повече ядете!Колкото повече тренирате, толкова повече ядете!
Затова и аеробиката, каланетиката и други спортни занимания са толкова популярни сред представителките на слабия пол. Дали тази представа е реална?...
Тези 3 храни изобщо не са толкова полезни, колкото си мислитеТези 3 храни изобщо не са толкова полезни, колкото си мислите
Едно проучване доказва, че ежедневният прием на плодови фрешове е толкова вредно за зъбите, колкото и избелващите агенти. 3....
Защо не ми върви в животаЗащо не ми върви в живота
7
Причините могат да бъдат повече от една и обикновено точно това е принципът, по който неприятните неща се случват – просто няколко различни предпоставки се комбинират във възможно най-лошия вариант и ето, неуспехът е налице...
Защо дървото на живота не цъфти?Защо дървото на живота не цъфти?
Цъфтящото дърво на живота изглежда като облак от снежнобял пух с невероятно приятен аромат. Но рядко се случва да се види толкова великолепен спектакъл....
Защо авокадото е толкова скъпо?Защо авокадото е толкова скъпо?
Защо авокадото е толкова скъпо? Ето ви няколко отговора на този въпрос, който е съвсем логично да си задавате....
Мента - защо е толкова полезна?Мента - защо е толкова полезна?
Защо ментата е толкова полезна Ако пиете редовно чай от мента или просто дъвчете листата ѝ, ще съумеете да облекчите симптоми като стомашни болки, подуване, газове, диария и запек....