Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пица в тава, но това не е пицата на баба ВиПица в тава, но това не е пицата на баба Ви
Ако не е, включете котлонът си и я допържете за няколко минути или ако това не е опция я върнете във фурната. След като я извадим изчакваме няколко минути, за да стегне кашкавала и режем на парчета....
Коктейл Това ли е всичко?Коктейл Това ли е всичко?
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
8
В киселото мляко сложете содата и бакпулвера да шупне, след което го смесете с яйцата, олиото и брашното. Бъркайте до хомогенна смес без бучици. Отделно натрошете сиренето. Вземете една кора, намажете с четка с малко масло...
Изкуствени сълзи - какво знаем (не знаем) за тях?Изкуствени сълзи - какво знаем (не знаем) за тях?
Често ли ви се случва да усещате дразнене, тежест, умора и парене в очите? Имате лека болка и сърбеж, изразена чувствителност към светлина, малки бодежи и чувство за попаднало чуждо тяло в окото? Всички тези изброени...
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
1
Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
4
Оризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее...
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
АлкохолизъмАлкохолизъм
Алкохолизмът притежава няколко основни характеристики....
Това не знаете за любимите си пържени картофкиТова не знаете за любимите си пържени картофки
Пържените картофки наред с пицата и пърженото пиле са сред най-любимите храни на малки и големи и това е всеизвестен факт. Въпреки това има доста неизвестни подробности за тези златистите пръчици, които малцина подозират...
Определете какво наистина искате от живота с това упражнениеОпределете какво наистина искате от живота с това упражнение
Милиардерът Ричард Брансън казва, че повечето хора усложняваме живота си и пак не правим това, което наистина искаме. Това предлага едно упражнение, с което да определим кое наистина е важно за нас. Когато планираме...
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиНискокалоричен бананов кекс за (не)трениращи
2
След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес. Диетичният кекс се пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30-35 мин....
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Не, това не е зелен боб!Не, това не е зелен боб!
Първоначално Шушулковата ряпа се отглежда в Югоизточна Азия и по-късно тя е разпространена на различни места по света. Тя е разновидност на обикновените сортове репи, които всички ние познаваме. Основната разлика е в...
Истината за дрехите втора употреба, която не знаетеИстината за дрехите втора употреба, която не знаете
1
В определени ситуации дори започвате да приличате на него. Ако носите чужди обувки, ситуацията става дори по-сериозна. Така приемате не само чуждата енергетика, но и чуждата съдба....
Не правете това сутрин!Не правете това сутрин!
В съвременното забързано ежедневие хората нямат почти никакво излишно време сутрин преди работа. Въпреки това те често допускат няколко основни грешки, които могат да имат сериозни последици за психичното и физическото...
Обича те, не те обича! Разбери истината с това лесно гадаенеОбича те, не те обича! Разбери истината с това лесно гадаене
Истината на тези въпроси можеш да разбереш с една лесна гледанка. Става дума за гадаенето с роза. Розата е много специално цвете в човешкия бит и култура. Тя е символ на любов, романтика, нежност, страст....
Веригите за бързо хранене не искат да знаете това!Веригите за бързо хранене не искат да знаете това!
1
Веригите за бързо хранене в никакъв случай не искат да знаете това: 1. Линиите от скара върху апетитно изглеждащите шницели в бургерите са фабрично нарисувани; 2....
Не е истина! Жени отново прибра ТачоНе е истина! Жени отново прибра Тачо
Жени Калканджиева отново прибра Тачо. Неверният съпруг за пореден път намери път към сърцето на красавицата. Двойката е известна у нас с непрестанните си раздели и събирания. Жени показа, че отново са заедно, като пусна...
Тиквички, които НЕ замърсяват олиото при пърженеТиквички, които НЕ замърсяват олиото при пържене
Измийте и нарежете тиквичката на колелца. Посолете със сол и оставете така за 10- 15 минути, за да се осоли. Сложете брашното в чиния. Оваляйте всяко едно парченце от двете страни. Изтръскайте от излишното количество....
Тесто за мекици, което не задържа мазнинаТесто за мекици, което не задържа мазнина
Това е рецепта за тесто за мекици, които не стават мазни, тъй като не задържат мазнината при пърженето....
Кюфтета на тиган, които не задържат мазнинаКюфтета на тиган, които не задържат мазнина
Загрява се тиган, само се намазва с малко олио и по скоро печем кюфтетата в тигана от двете страни до апетитен загар, затова и не задържат мазнина....
Определете стихията сиОпределете стихията си
29
За да сте убедени обаче каква е стихията ви, трябва да знаете и стихията на сезона си. Например ако сте родени от 22 март до 21 юни, то вашата стихия е огънят....
Бухнало тесто за мекици, което не задържа мазнинаБухнало тесто за мекици, което не задържа мазнина
Затоплете прясното мляко и водата до 37 градуса, т.е. при потапяне на кутрето топлината да е приятна, а не пареща. Отделете 3 с.л. от топлото прясно мляко, в което активирайте маята с 1 ч.л. захар и 1 ч.л. брашно....
Истинска ЛуканкаИстинска Луканка
9
Хубаво е червата да са номер 10 - така съхненето ще е по-бързо, само внимавайте при пълненето да не остава никакъв въздух....
Истинска баклаваИстинска баклава
15
Всяка топка се разточва на окръжност - не много тънка. Всеки лист се маже с маргарин, а на последния с маргарин, орехи и канела. Навива се на руло и се реже на охлювчета....