Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Бясна съпруга наказва съпруг със срамна табела
Неверен американски съпруг бе подложен на свръх унижения от съпругата си.
Уилям Тейлър имал първо щастието за се облажи с дружа жена и след това с нещастието да бъде изловен от своята....
Кекс с пет яйцаМоже да проверим дали е изпечем с клечица. Ако по клечицата няма полепнало тесто, кексът е изпечен....
2
Торта за пет минути
Оставете крема да се охлади.
Сложете вафлите в блендер и ги смелете на дребни трохи.
Залейте бисквитената торта с крема, поръсете с вафлите и оставете в хладилника да стегне.
Тортата за пет минути е готова....
Пет минутен лимонов десерт
Заглаждате го и поръсвате с настъргана лимонова кора този пет минутен лимонов десерт....
Как да не омръзнем на съпруга сиМного жени се съгласяват с ролята на удобната съпруга, която изцяло се посвещава на семейството и се изгубва като личност....
39
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Фики показа бременната си съпруга
Прясно жененият певец показа красивата си съпруга и коремчето ѝ навръх Нова година.
Гюлджан трябва да роди в началото на март. Медиците са категорични – жената на Фикрет ще го дари с момче....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ужасът да си съпруга на Иван IV ГрозниКъм тази внушителна цифра съпруги трябва да прибавим и безброй любовници....
1
Пет вида пържена риба с гарнитура
Почистваме и измиваме добре рибата.
Поставяме тигана на котлона заедно с олиото.
Всяка една риба потапяме в брашното, което предварително сме сложили солта и сме разбъркали добре, изтръскваме и пържим от двете страни...
Кашкавалени крекери с пет вида семена
Маслото се оставя да омекне на стайна температура и се смесва с яйцата и солта.
Разбърква се добре и се добавят сметаната, семената и настърганият кашкавал....