Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да започнете да спортувате
Доста трудна задача е да започнете да спортувате, ако дотогава не сте го правили. Много хора започват да спортуват, след това престават, после отново започват....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Гони ви депресия? Започнете да спортувате веднага
Чували сте, че алергиите са бичът на нашето време. Безспорен факт. Но не само те, а и депресиите и изобщо всички форми на депресивните състояния.
Според проучване от 2017 г около 1 млн. българи страдат от някаква форма...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Причини да започнете да тренирате аеробика
Започнете упражненията 3 до 4 пъти в седмицата за по 10 – 15 минути. И когато влезете в ритъм, увеличете времето на тренировката до към 20 – 30 минути, и отново до 4 пъти седмично....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
10 основни причини да започнете да живеете здравословно
За да ви убедим да направите този скок, ние събрахме списък с 10-те основни причини да започнете да живеете здравословно още днес.
1. Направи го за теб
Всеки прави свой собствен избор - да живее здравословно или не....
Причини да започнете прием на витамин В
По тази причина при хората, които по някаква причина са подложени на лош и непълноценен хранителен режим в продължение на няколко месеца, може да се стигне до витаминен дефицит от В групата....
Пет причини да ядем повече нар
Ето топ пет на причини, поради които нарът трябва да присъства е менюто ни:
1. Наровете предпазват от сърдечно-съдовите заболявания....
Пет причини да ядем повече моркови
Произходът на морковите може да бъде проследен във времето преди около 5000 години чрез исторически документи и картини. Никой не знае точно кога са се появили първите моркови, защото много хора ги бъркат за пащърнак,...