Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пий вода под график, за да отслабнеш
И не забравяйте, че дори да не обичате много водата, тогава винаги можете да си я вкусите с малко цитрусови плодове например....
Пий всеки ден преварена вода! Виж какво ще направи с тялото ти
При храносмилателни проблеми пийте сутрин тридесет минути преди закуска на гладно и тридесет минути, след като хапнете първото си ястие за деня по една чаша хладка вода....
Винаги сполучливи палачинки
След 10 мин. може да започнете да приготвяте винаги сполучливите палачинки.
Поднесете пухкавите палачинки със сирене, домашно сладко, шоколад или друго....
Винаги сполучлив кекс
След изпичане на винаги сполучлив кекс охладете върху решетка и ако желаете, поръсете винаги сполучлив кекс с пудра захар....
Винаги сполучливи целувки
Сложете ги да се печат на 100 °C за около 3 часа.
След това изключете фурната и ги оставете в нея за още няколко часа.
Насладете се на тези винаги сполучливи целувки....
Как да направим алкална вода?
Не забравяйте да се допитате до личния си лекар преди да започнете да приемате алкална вода!...
Никога не пий от вода, оставена до леглото!Много от нас стават от леглото нощем, защото ги мъчи жажда. Когато това се превърне в навик, хората оставят чаша с вода при нощното си шкафче, за да не се разкарват до кухнята.
И въпреки че привидно подобно решение...
4
Коктейл Това ли е всичко?
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Да си направим домашна розова водаВижте един много интересен метод, по който можете да си направите сами розова вода.
Като за начало трябва да вземете една по-голяма тенджера. В средата и поставете чист камък или тухла....
3
Как да си направим светена вода
Светената вода винаги се пие на три глътки. Ако страдате от безсъние, пийте светена вода преди лягане в продължение на девет дни....
Преди да започнете да готвите месо, прочетете това!
Преди готвене месото трябва да се чука с дървен чук, натопен във вода - мускулните влакна стават по-крехки и сравнително лесно се отделят хранителните вещества. Трябва да се внимава да не се разкъса месото....
Прочетете това, преди да ядете суши пак
Подобни симптоми не били известни на повечето лекари, но състоянието било описано в японската медицинска литература, преди сушито да добие световна популярност....
Винаги сполучлив кекс с фантаВинаги сполучлив, много мек и вкусен кекс с фанта за следобедното ви кафенце....
3
Винаги сполучлив кекс с какао
Чашата, която използвах, е с вместимост 250 мл.
Включваме фурната на 160 градуса с вентилатор и слагаме решетката на най-ниското ниво, но не на дъното на фурната.
Ако фурната ви няма вентилатор се включва на 250 градуса...
Как да си направите лунна вода?
Някои хора поставят лунна вода в пулверизатор, за да пръскат лицето си, възглавницата си или някои свои вещи, непосредствено преди да ги използват....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукПри последния път трябва да се изпари цялата течност.
Карамелизираният лук се оставя да се задуши, захлупен с капак и свален от огъня. Преди да се сервира се посолява....
2
Как сами да си направим сребърна водаМного е лесно да си направите сами сребърна вода. Достатъчно е да налеете вода в една кана – около 1 или 2 литра. След това трябва да пуснете във водата сребърен предмет....
9
Да си направим розова вода у домаКрасивите червени рози винаги са били ледоразбивачът за започване на всяка нова връзка....
2