Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Осем черти на изкусната съблазнителка! Виж дали ги притежаваш
Виж в следващите редове по какво ще познаеш истинската лейди, която завладява с лекота мъжките сърца, при това не с пошлост, а финес.
Ето ги петте най-важни черти на изкусната съблазнителка....
Истинска ЛуканкаВръзвате, както вие си решите (дали на подкова или като луканка), и задължително на проветриво място, по възможност без пряка слънчева светлина....
9
Мекици Една нощЗавийте с кърпа и оставете да втаса на топло, докато удвои обема си.
После премесете тестото и го сложете в найлонов плик, намазан с олио, и приберете в хладилник за една нощ....
1
13 основни правила за стилна визия! По-добре е да ги спазваш
Има писани и неписани правила за това как трябва да се обличаме, за да сме винаги безупречни.
За да не грешим във визията си, трябва да следваме правилата. Те са простички и лесни за изпълнение....
Коктейл Бялата Дама
Слагаме в шейкър с лед джина, трипъл сек ликьора и лимоновия сок и разклащаме до пълното охлаждане на течността.
Пресипваме в охладена коктейлна чаша готовия коктейл Бялата Дама....
Истинска дърпана баницаНавих ги и сложих домашната вита баница в тава, отново намазах с мазнина.
Пекох истинска дърпана баница около 30 минути на 180°C....
2
Истинска домашна луканка(Преди мелене месата трябва да престоят една нощ на хладно).
Подправя се със солта, захарта, червения пипер, кимиона, чубрицата, чесъна, селитрата и настърганото орехче....
1
Истинска руска салата)
Нарязваме сварените морковите също на кубчета и ги изсипваме в голям съд, където ще забъркваме цялата салата.
На кубчета нарязваме шунката и яйцата. Ябълката настъргваме на едро ренде....
10
Истинска Разложка ШуплаСлагаме във фурна на ниско ниво на фурната, но не най-ниското и печем на 220 градуса за половин час, докато се запече.
Изваждаме тавата от фурната и намазваме запечената шупла с останалата част от маслото....
2
Истинска домашна саралия
Навийте ги на рулце и срежете на 2 по средата - така ще се напълни тавата.
Залейте отгоре баклавата с останалото масло. Печете в загрята на 190 градуса фурна до златист цвят....
Истинска Домашна ПастърмаЗакачете на кука и оставете на проветриво място да съхне.
Ако нямате подходящо място, сложете пастърмата на скара в хладилника за около 2 седмици.
Истинската Домашна Пастърма е готова....
2
Истинска домашна моцарела
Охладете ги в съд със студена вода и ги извадете, подсушете.
Истинската домашна моцарела се хапва веднага или се съхранява в хладилник за четири дни....
Нощният ангел: една истинска ангелска историяЛетният въздух беще наситен с ароматите на живота. Бях на парти в Ийст Ориндж, Ню Джърси, по покана на семейство, посещаващо църквата ни. От сутерена, където моите приятели танцуваха на хитове от 70-те, долиташе смях....
7
Една по различна мусака
Обелете и нарежете на шайби картофите, подредете ги на дъното на намаслена тава, поръсете с черен пипер и сол на вкус.
Настържете 1/3 от кашкавала и разпределите запържената кайма върху него....
Коктейл Моята Красива Дама
Прехвърляме в коктейлна чаша и се наслаждаваме на прекрасния коктейл Моята Красива Дама....
Истинска манджа с грозде
Оваляйте ги в брашно и изпържете.
Извадете кюфтенцата на кухненска салфетка, за да се отцедят.
В удобен голям тиган налейте 1 к.ч. зехтин. Прехвърлете в него кюфтенцата. Полейте ги с бялото вино....
Общовалидни правила при спазване на диети
При спазване на диети съществуват правила, които ще подпомогнат усилията за постигане на желаната цел.
Защо диетите трябва да имат правила
Правилата осигуряват успешна структурата на диетата....
Ядем храните, но дали ги познаваме?
Всеки обича шоколад и ягоди, ябълки и напоследък много популярното авокадо. Но дали сте се замисляли откъде всъщност идват тези храни?
Около прекалено забързаното ежедневие и всички проблеми, които се появяват...
Правилата, които астронавтите на НАСА спазват за по-добър сън
Вижте в галерията какво са предписали експертите на астронавтите от НАСА и се старайте да го спазвате.
page1....
Пълнено пиле Хиляда и една нощНамазва се пилето от външната страна, увива се във фолио и се пече в предварително загрята на 250 градуса фурна за 60 минути.
Маха се фолиото и пилето се пече още 10-12 минути до зачервяване....
3