Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Меденки за всеки поводМеденки за всеки повод
13
Яйцата със захарта се разбиват предварително. След като вече са разбити, се прибавят към останалите продукти. Омесва се тесто, което трябва да не е лепкаво и меко, а със средна твърдост. Разточва се и с помощта на формички...
Мезета за всеки поводМезета за всеки повод
1
Замесете каймата 500 г и оформете малки кюфтенца. Нареждат се в тавичка с малко мазнина и се пекат на предварително загрята фурна на 200 градуса. Може да прибавите и 1 чаша червено вино или бира. През това време изпържете...
Лесна пита за всеки поводЛесна пита за всеки повод
Лесната пита за всеки повод е готова....
Празнична погача за всеки поводПразнична погача за всеки повод
Маята се активира с половината от хладкото прясно мляко, захарта и 1 с.л. брашно. Към пресятото брашно добавяме активираната мая и всички останали продукти, като от яйцето ще използваме само белтъка. Бъркаме с лъжица и доомесваме...
Детска супа за всеки поводДетска супа за всеки повод
Оризът се почиства, измива и се оставя накиснат във вода поне за 2-3 часа. В дълбок съд се слагат да се варят двата вида месо, като периодично се отпенват. След като станат готови, се изваждат от тенджерата и се оставят...
Парти хапки за всеки поводПарти хапки за всеки повод
Франзелите се нарязват на филийки/хапки с дебелина около 1 - 1. 5 сантиметра. За да се спести време може хлебчетата да се нарежат предварително и да се оставят в найлонов плик в хладилник, а да се приготвят хапките непосредствено...
Канелени рулца за всеки поводКанелени рулца за всеки повод
Канелените рулца за всеки повод са готови! Източник: Ivanka Kukova - Българските ястия и рецепти...
Красива питка за всеки поводКрасива питка за всеки повод
Да ви е сладко с тази красива питка за всеки повод. Източник: Nasko Stefanov - Кулинарна мрежа...
Празнична пита за всеки поводПразнична пита за всеки повод
Печете до приятен златист цвят на коричката на тази празнична пита за всеки повод....
Вкусна питка за всеки поводВкусна питка за всеки повод
От маята, прясното мляко (леко затоплено) и захарта приготвяме закваска, към която добавяме и няколко лъжици брашно. Оставяме да втаса. По-голяма част от брашното размесваме със солта и правим кладенче, в което чукваме...
Боровинкова торта за всеки поводБоровинкова торта за всеки повод
Боровинковата торта за всеки повод е чудна!...
Бухнала питка за всеки поводБухнала питка за всеки повод
Бухналата питка за всеки повод е много вкусна....
Картофена салата за всеки поводКартофена салата за всеки повод
Насладете се на тази картофена салата за всеки повод. Добър апетит!...
Солена торта за всеки поводСолена торта за всеки повод
Солената торта за всеки повод е готова....
Красива празнична питка за всеки поводКрасива празнична питка за всеки повод
Кубчето мая прибавя към топлата вода и размивам, когато се уверя, че мaята се е разтворила, добавям и 1 супена лъжица захар и 2 супени лъжици брашно. Разбърквам добре и оставям да втаса за 10-15 минути. В достатъчно широк...
Празнична картофена торта за всеки поводПразнична картофена торта за всеки повод
1
Насладете се на тази празнична картофена торта за всеки повод. Добър апетит!...
Празничен ябълков кекс за всеки поводПразничен ябълков кекс за всеки повод
1
Поръсете с пудра захар готовия празничен ябълков кекс за всеки повод....
Червена ягодова сангрия за всеки поводЧервена ягодова сангрия за всеки повод
Червената ягодова сангрия за всеки повод е готова и неустоима!...
Шоколадов крем карамел за всеки поводШоколадов крем карамел за всеки повод
Шоколадовият крем карамел за всеки повод е готов....
Много пухкава погача за всеки поводМного пухкава погача за всеки повод
Добър апетит с тази много пухкава погача за всеки повод!...
Лесна памук погача за всеки поводЛесна памук погача за всеки повод
Лесната памук погача за всеки повод е готова....
Моята сметанова торта за всеки поводМоята сметанова торта за всеки повод
Пригответе пандишпанови блатове, като разбъркате всички продукти, докато се получи хомогенна кексова смес. Най-добре е да се започне с разбиването на яйцата със захарта и постепенно се добавят и останалите продукти....
Предястие с авокадо и чиа за всеки поводПредястие с авокадо и чиа за всеки повод
Предястието с авокадо и чиа за всеки повод е много вкусно....
Правилата на мъжката ризаПравилата на мъжката риза
1
Ризите с дълъг ръкав са подходящи най-вече за делови срещи. Те са удобни, но на бизнес среща трябва да са допълнени задължително със сако или пуловер без ръкави. Класическата бяла риза е подходяща за всички случаи, може...
Ванилови мъфини за повод и без поводВанилови мъфини за повод и без повод
Може да се добави по 1/2 ч.л. течен шоколад във формичката с ванилови мъфини за повод и без повод непосредствено преди да се сложат във фурната....