Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилето, в което ще се влюбитеПилето, в което ще се влюбите
2
Изважда се тавата и се сваля фолиото, връщаме във фурната и се запича до червено. Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата. Добър апетит!...
Перфектните суфлета се приготвят с тези съвети!Перфектните суфлета се приготвят с тези съвети!
Суфлетата се приготвят и пекат непосредствено преди поднасянето им. Веднага след изпичането те се поръсват с пудра захар....
Пригответе перфектната италианска лазаня с тези съветиПригответе перфектната италианска лазаня с тези съвети
Също така тя трябва да бъде раздробена добре, докато се запържва при приготвяне на плънката. И сега на един конфликтен въпрос!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета. В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
Добавете тези две съставки към тестото и ще приготвите идеалните палачинкиДобавете тези две съставки към тестото и ще приготвите идеалните палачинки
Група американски химици са открили, че с добавянето на само две съставки към стандартното тесто за палачинки ще получите идеалната закуска. Освен брашно, мляко и яйца трябва да добавите лимонов сок и масло. Учените...
Компреси от тетра при отоци, акне и изгарянияКомпреси от тетра при отоци, акне и изгаряния
На ден се правят от 2 до 3 компреса. Помага при отоци, агкне и изгаряния....
Да се сбогуваме с подутия коремДа се сбогуваме с подутия корем
Почти всяка дама знае неудобствата и неприятното усещане от подутия корем. Нерядко освен че е издут, той е съпроводен с чувство на болка и досаден дискомфорт. Вгледайте се добре в менюто си и се замислете дали се храните...
Пригответе перфектна скара с помощта на тези тънкостиПригответе перфектна скара с помощта на тези тънкости
1
Правилното приготвяне на скара е от значение за здравословни приготвени меса – месото да е добре изпечено, жарта да е хубава....
Пригответе перфектните ребърца на скара с тези рецепти!Пригответе перфектните ребърца на скара с тези рецепти!
Тайната се крие в подходящата марината, която да ги превърне в истинска наслада за сетивата и страстта, с която се приготвят....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
Ще покажа в галерията от снимки и двата вида домашно приготвени захарни перли, включително и оригиналните перли, разликата е очевадна, те са почти еднакви по размер и приличат на малки чисто бели перли, за съжаление у нас...
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Това е прословутото пиле Омъжи се за мен (Merrry me chicken) - сочно и крехко, ще разтопи сърцето на всеки мъж. Месото се покрива със свежо фолио и с чукче се начуква, без да се разкъсва....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути. Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Най-лесните начини да се сбогувате с бръчкитеНай-лесните начини да се сбогувате с бръчките
По-голямата част от дамите се страхуват дори от най-малките бръчици, затова всяка възможност те да бъдат предотвратени или унищожени е добре дошла за нежните създания. Френски дерматолози препоръчват да спите само по ...
Пригответе пуншово шодо - ще смае гостите ви!Пригответе пуншово шодо - ще смае гостите ви!
Тези напитки обикновено се приготвят чрез разбиването на жълтъци на водна баня и могат да са както алкохолни, така и безалкохолни....
Сбогуваме се с родните домати и ябълкиСбогуваме се с родните домати и ябълки
Родната реколта през годините многократно се е доказвала на пазара, не само с качество, но и с вкус. Сред емблематичните за българското земеделие продукти са вкусните ни ябълки и домати. От предстоящата година обаче...