Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода. Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Ако се притеснявате, че млякото носи бактерии, може да ползвате пастьоризирано....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Карамел МуКарамел Му
Прибавяме горещото мляко и продължаваме да бъркаме, докато сместа започне да се отделя от стените на съда. Прехвърляме в намаслена тава и изчакваме да изстине....
Бонбони Карамел МуБонбони Карамел Му
3
След като изстине, прибираме в хладилник за няколко часа, за да се охлади. Нарязваме на парченца или с формички за сладки и поднасяме бонбоните с листенца мента. Бонбоните Карамел Му са готови....
Любимата ти тренировка може да ти причини запек?Любимата ти тренировка може да ти причини запек?
Повечето хора смятат, че упражненията с висока интензивност са полезни за бърз метаболизъм. Оказва се обаче, че те не оказват добро влияние на храносмилането и като цяло на храносмилателната система. Така че съществуват...
Светкавиците може да причинят главоболиеСветкавиците може да причинят главоболие
В допълнение, мълнията причинява повишаване на количеството на замърсителите във въздуха, най-вече озона. Това може да доведе до освобождаване на гъбични спори, които могат да го причинят....
Ретро бонбони Карамел МуРетро бонбони Карамел Му
1
След като изстине, се разчупва или реже на ретро бонбони Карамел Му. Вариант е да разлеете сместа и във формички за бонбони....
Салата 3-ти мартСалата 3-ти март
Сиренето отрязваме на две плочки. Слагаме го най-отгоре в салатната чиния. Под него слагаме ситно нарязания лук. Краставицата нарязваме под лек наклон и слагаме под лука. Домата нарязваме на полумесеци и го добавяме...
Домашни бонбони Карамел МуДомашни бонбони Карамел Му
Прибавете към карамела при непрекъснато бъркане сгорещеното мляко и когато сместа започне да се отделя от стените на съда, я изсипете в намазнена тава....
Цветът на червилото ти разкрива каква мръсница си в леглотоЦветът на червилото ти разкрива каква мръсница си в леглото
Причината е, че този нюанс сочи, че просто искат да прави секс. Нюд червило създава неповторимо усещане за голота. То се премахва лесно от други устни, което го превръща в своеобразна покана към мъжа да го изтрие....
Апетитна пица Аз и ТиАпетитна пица Аз и Ти
Замесете тесто от изброените продукти и оставете да втаса. Подгответе си тавите през това време, като ги застелете със хартия за печене и нарежете колбасите и останалите продукти....
Бисквити за 3-ти мартБисквити за 3-ти март
повече формата си) * Вкусът става доста кокосов, така че може и да се използва краве масло вместо това....
Питка за 3-ти мартПитка за 3-ти март
В последните 15 минути, покрийте питката с фолио, за да не потъмнява много отгоре и да си личат цветовете ѝ....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...