Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тинктура за бистър умТинктура за бистър ум
Курсът на лечение продължава 15 дни....
Девет любими книги на гения Стив ДжобсДевет любими книги на гения Стив Джобс
Книгите са били източник за вдъхновение и за основателя на Apple - Стив Джобс, чиито продукти са дали тласък на съвременната технологична революция....
Аштън Къчър ще влезе в ролята на Стив ДжобсАштън Къчър ще влезе в ролята на Стив Джобс
34-годишният актьор Аштън Къчър е избран за ролята на Стив Джобс в биографичния филм, който ще е фокусиран предимно върху първите години на гениалният иноватор и създаването на Apple....
Най-вдъхновяващите цитати на Стив Джобс - човекът, който промени светаНай-вдъхновяващите цитати на Стив Джобс - човекът, който промени света
Не попадайте в капана на учения, които са резултат от мисленето на други хора. Не позволявайте на шума от мнението на другите да заглуши вашия вътрешен глас....
Хрупайте листни зеленчуци за бистър ум и здрав стомахХрупайте листни зеленчуци за бистър ум и здрав стомах
Това води до тяхното бързо нарастване, което от своя страна означава, че те не позволяват там да се заселят вредни и болестотворни бактерии....
Ум алиУм али
Загрейте фурната на 160 градуса. Запечете в две тави корите за баница за 15-20 минути. Извадете от фурната и увеличете температурата на 200 градуса....
Бистър курбанБистър курбан
1
Нарежете овчето месо на подходящи парченца и го сварете с 1.5 л. вода в херметическа тенджера за около 30-40 мин. Готовото месо обезкостете и прехвърлете в друг съд. Добавете прецедения бульон....
Бистър агнешки курбанБистър агнешки курбан
Консумира се бистър агнешки курбан със салата и чаша студена ракия....
Рибен бистър бульонРибен бистър бульон
Оставете я да ври във вода 10 минути на силен огън. От време на време махайте пяната. Отдръпнете от огъня и извадете рибата от водата след десетина минути. Прецедете получения бульон с кърпа....
Бързо свинско на тиганБързо свинско на тиган
Бързото свинско на тиган е готово....
Сандвич джоб с домашна питкаСандвич джоб с домашна питка
Пълнежът на сандвичите е по ваш избор, в случая са посочени някои примерни продукти, но вие може да подмените някои от тях. Сандвич джобът с домашна питка е много вкусен....
Бързо мариновано пилешко на тиганБързо мариновано пилешко на тиган
8
Загряваме тигана с олиото (колкото да покрие дъното) и слагаме пържолите, пържим на не много силен котлон, като обръщаме пържолите няколко пъти, за да се сготви хубаво месото....
Постен джоб с кресон и печуркиПостен джоб с кресон и печурки
1
Тя се надупчва на няколко места лекичко с клечка за зъби. В средата на кръга се изсипва внимателно плънката, след което краищата се събират и слепват помежду си отгоре, така че да се получи джоб или пакет....
Джоб с кюфтенца и салата ТабулиДжоб с кюфтенца и салата Табули
В отвора на половинките питки се поставят листо салата, част от салатата Табли и по 3 кюфтенца....
Бързо свинско с грах на котлонБързо свинско с грах на котлон
1
Ястието къкри под капак на умерен огън. Сгъстяваме манджата, като разтворим брашното в малко студена вода. Поръсваме ястието с прясно нарязан магданоз. Бързото свинско с грах на котлон е много вкусно!...
Бързо и вкусно гювече на тиганБързо и вкусно гювече на тиган
Захлупва се с капак и се готви на слаб котлон за около 5 минути. Аламинутът се сервира топъл. Бързото и вкусно гювече на тиган е готово....
Бързо мариновани свински гърди на скараБързо мариновани свински гърди на скара
Печете месото на силна скара до готовност. Бързо маринованите свински гърди на скара се поднасят с гарнитура по избор....
Бързо и ароматно пиле на фурнаБързо и ароматно пиле на фурна
Печете на 180°C около 30 минути вашето сочно печено пиле. Сервирайте топло бързо и ароматно пиле на фурна....
Бързо мариновани свински пържоли на скараБързо мариновани свински пържоли на скара
Изпечете ги до апетитен златисто-кафяв цвят на добре намаслена скара и от двете страни. Оставете ги за 10 минути в съд с капак за още по-добър вкус....
Бързо свинско с лук на тиганБързо свинско с лук на тиган
Лукът се почиства и нарязва на средни по големина парчета или полумесеци, месото също. В дълбок тиган се загрява олиото и месото се пържи до изпаряване на течността....
Бързо ястие с тиквички на тиганБързо ястие с тиквички на тиган
След като лещата е готова, бързото ястие с тиквички на тиган може да бъде сервирано!...
Бистър курбан от чисто агнешко месоБистър курбан от чисто агнешко месо
Измийте агнешкото и го нарежете на парчета. Прехвърлете го в голяма тенджера и го залейте със студена вода - 2-3 литра, не повече. Сложете агнешкото да се вари на умерен огън....
Духовната практика на исихазмаДуховната практика на исихазма
Той забавя дишането си, за да успокои потока на мислите си и молитвата тече през него, без да изисква никакви усилия. Така се пречиства не само ума, но и душата....
Австрийски джоб с ябълки, кайсии и канелаАвстрийски джоб с ябълки, кайсии и канела
Готовото тесто се разделя на 4 топчета. Всяко се разточва на правоъгълник и в средата се поставя част от плодовата плънка, отгоре се поръсва с щипка канела и захар....
Бързо кремчеБързо кремче
Бързото кремче е готово....