Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладко от прозрачни ябълки
Ябълките се измиват добре, подсушават се и всяка ябълка се надупчва с клечка за зъби на десетина места.
В голям широк съд се изсипва захарта, добавя се водата и се вари на бавен огън, докато захарта не се разтвори напълно...
Вкусен постен ориз с повече зеленчуци
Щом е готов, поръсете вкусения постен ориз с повече зеленчуци с магданоз....
Посочи омъжената жена на снимката и разбери повече за себе си
Предпочитате по-малко да говорите и повече да наблюдавате, когато сте в непозната компания....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Панталони за пълни жени
Платът е много важен, затова пълните дами трябва да се откажат от панталони от леки и прозрачни платове от типа на шифон, а също така и от сухи платове от типа на лен....
Убий бедняка в себе сиДетството, изпълнено с лишения, влияе на физическото развитие на мозъка и дава на притежателя си ущърбен интелектуален потенциал.
Разрушеният от бедността мозък не дава на човек възможност да се отърве от нея. Има връзка...
8
Как да бъдем себе си
Проучването на принципа на пробата и грешката помага повече, отколкото си мислите;
- Не се вторачвайте в миналото, като не си позволявате да се развивате....
Как да приемем себе си?
Приемането на себе си е основна стъпка в личностното развитие и постигането на психологическо благополучие. В свят, където сме изложени на социални стандарти и огромно разнообразие от очаквания, приемането на собствените...
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Кои са късметлийските зодии и кои трябва да разчитат повече на себе си?
Някои постигат повече с по-малко усилия, докато други трябва здраво да се поизпотят, за да постигнат целта си. Наричаме това късмет....
Мъжки панталони, които жените ненавиждат
page1. 7/8 панталони
Панталоните с тази странна дължина определено не са секси. За мъжете може и да са удобни, но повечето момичета не са във възторг от подобна гледка./page
page2....
Украински борш по мой си начин
1. Телешкото, свинското или пилешкото месо (аз най-обичам с телешко) надребняваме и варим заедно с една глава лук, няколко зърна черен пипер, дафинови листа и сол в 1.5-2 л вода.
2. Половината цвекло, половината морков...
Пълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....