Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рени шокира всички с изненадващото си решение
Фолкаджийката Рени има нова драма в живота си. Въпреки че до последно тя отричаше за кавга между нея и родата на бившия ѝ съпруг Борис Пилософ, се оказва, че отношенията им никак не са цветущи. Нещо повече – напоследък брадърката...
Дженифър Анистън шокира всички с наглостта си
Изказването ѝ шокира феновете и колегите ѝ, които я имаха за доста скромна и добронамерена.
В изказването на Анистън обаче има и доста истина. От шестимата актьора само тя получи това, което ѝ се полага....
Спанак за всички сезони
Лукът се задушава в мазнината и се запържва заедно с каймата и подправките.
Добавя се оризът с 2 чаши хладка вода. Добавя се доматеното пюре и нарязаният спанак.
Задушава се 20-тина минути и накрая се добавя нарязаният...
Тайната на сочните пържоли на фурнаВземете пържолите - много важно е да не са мокри, аз дори не ги мия, но ако това се налага, подсушете много добре (това е голямата тайна), никакво начукване! Намаслете добре тавичката....
41
Ива Екимова шокира всички с това признание
Ива Екимова направи разкритие, което остави в ужас както почитателите, така и близките си. Поведението ѝ е повече от странно.
Пиарката винаги е била перфектна кулинарка. Именно заради това фактът, че от известно време...
Зеленчукова кремсупа за всички вкъщиТаткото обаче си има свои предпочитания и за него приготвям гъби печурки, задушени на тиган в масло и овкусени с див лук и сол. Тях си добавяме в зеленчуковата кремсупа за всички вкъщи преди похапване....
1
Козунаци - всички от едно тесто
За козунака всички продукти трябва да бъдат на стайна температура.
Пресейте брашното в по-голям съд, в които ще месите....
Вълшебни ябълкови палачинки за всички възрасти
Сервирайте вълшебните ябълкови палачинки за всички възрасти със сладка или солена плънка....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Цвети Стоянова ще се омъжва! Решението ѝ шокира всички
Цвети Стоянова е решена да се омъжи. След като оцеля от опита си за самоубийство, тя взима живота си в ръце.
Стоянова е решена да вдигне сватба с мъжа на живота си, Александър Любенов. Говори се, че любимият ѝ вече...
Стоянка Мутафова шокира всички! Работохолизъм и дух на 94
Актрисата Стоянка Мутафова шокира всички....
Райна пази в тайна нова любов
Тя обаче е на мнение, че личният й живот трябва да е тайна, затова е твърдо решена да не показва кой е човекът до нея. Певицата е на мнение, че за любовта не трябва да се говори, за да не я подплашиш....
Шокиращата тайна на Райна излезе наяве!
Пилето на поп-фолка Райна пази в тайна връзка с мъж от ромски произход....
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Постоянно си притеснен от всичко и всички? Ето как да си помогнеш
Притеснението не е само качество, характерно за подрастващите деца. Често се случва мъже и жени в активна възраст да изпитват притеснение при контакта с други хора. Това се отразява върху отношенията им с другите, а също...
Всичко за Велики тайнства
Вижте всичко важно, с което трябва да сте наясно, относно Великите тайнства. В нашата православна църква Великите тайнства са седем на брой, а именно:
1....