Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Цвети Стоянова ще се омъжва! Решението ѝ шокира всички
Цвети Стоянова е решена да се омъжи. След като оцеля от опита си за самоубийство, тя взима живота си в ръце.
Стоянова е решена да вдигне сватба с мъжа на живота си, Александър Любенов....
Райна шокира всички с тайната си дарба
Тя е на мнение, че случайни събития не се случват и за всичко си има причина. То е закодирано. Но въпросът е дали човек ще съумее да разпознае сигналите, които Съдбата му праща, или не....
Дженифър Анистън шокира всички с наглостта си
Изказването ѝ шокира феновете и колегите ѝ, които я имаха за доста скромна и добронамерена.
В изказването на Анистън обаче има и доста истина. От шестимата актьора само тя получи това, което ѝ се полага....
Пухкавите милинки на Рени
След изваждане се напръскват с малко вода и се покриват с кърпа, за да си останат все така пухкави и неустоими.
Източник: Рени Дочева от Кулинарната мрежа
Пухкавите милинки на Рени са много вкусни....
Овесените бисквитки на Рени
Смила се единия пакет от овесените ядки с блендер до получаване на брашно. Добавяте солта, содата и бакпулвера, обърква се хубаво.
След това разбивате маслото със захарта и го добавяте към овесеното брашно.
Добавяте...
Черен кимион - решение на всички болести
Римски кориандър или черен кимион – имената на едно растение, за което ислямският пророк Мохамед е казал: Това растение - решение на всички болести освен смъртта....
Спанак за всички сезони
Лукът се задушава в мазнината и се запържва заедно с каймата и подправките.
Добавя се оризът с 2 чаши хладка вода. Добавя се доматеното пюре и нарязаният спанак.
Задушава се 20-тина минути и накрая се добавя нарязаният...
Ива Екимова шокира всички с това признание
Ива Екимова направи разкритие, което остави в ужас както почитателите, така и близките си. Поведението ѝ е повече от странно.
Пиарката винаги е била перфектна кулинарка. Именно заради това фактът, че от известно време...
Зеленчукова кремсупа за всички вкъщиТаткото обаче си има свои предпочитания и за него приготвям гъби печурки, задушени на тиган в масло и овкусени с див лук и сол. Тях си добавяме в зеленчуковата кремсупа за всички вкъщи преди похапване....
1
Козунаци - всички от едно тесто
За козунака всички продукти трябва да бъдат на стайна температура.
Пресейте брашното в по-голям съд, в които ще месите....
Вълшебни ябълкови палачинки за всички възрасти
Сервирайте вълшебните ябълкови палачинки за всички възрасти със сладка или солена плънка....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Природата има решение за всичко! Убеди се сам
Когато езерото замръзва, то прекъсва доставката на кислород за всички организми във водата....
Стоянка Мутафова шокира всички! Работохолизъм и дух на 94
Актрисата Стоянка Мутафова шокира всички....
Рени едва не убила баща си
Журиращите разбрали, че се занимава с музика и я накарали да пее почти гола пред всички, пише Уикенд....
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....