Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Цвети Стоянова ще се омъжва! Решението ѝ шокира всичкиЦвети Стоянова ще се омъжва! Решението ѝ шокира всички
Цвети Стоянова е решена да се омъжи. След като оцеля от опита си за самоубийство, тя взима живота си в ръце. Стоянова е решена да вдигне сватба с мъжа на живота си, Александър Любенов....
Райна шокира всички с тайната си дарбаРайна шокира всички с тайната си дарба
Тя е на мнение, че случайни събития не се случват и за всичко си има причина. То е закодирано. Но въпросът е дали човек ще съумее да разпознае сигналите, които Съдбата му праща, или не....
Дженифър Анистън шокира всички с наглостта сиДженифър Анистън шокира всички с наглостта си
Изказването ѝ шокира феновете и колегите ѝ, които я имаха за доста скромна и добронамерена. В изказването на Анистън обаче има и доста истина. От шестимата актьора само тя получи това, което ѝ се полага....
Пухкавите милинки на РениПухкавите милинки на Рени
След изваждане се напръскват с малко вода и се покриват с кърпа, за да си останат все така пухкави и неустоими. Източник: Рени Дочева от Кулинарната мрежа Пухкавите милинки на Рени са много вкусни....
Овесените бисквитки на РениОвесените бисквитки на Рени
Смила се единия пакет от овесените ядки с блендер до получаване на брашно. Добавяте солта, содата и бакпулвера, обърква се хубаво. След това разбивате маслото със захарта и го добавяте към овесеното брашно. Добавяте...
Черен кимион - решение на всички болестиЧерен кимион - решение на всички болести
Римски кориандър или черен кимион – имената на едно растение, за което ислямският пророк Мохамед е казал: Това растение - решение на всички болести освен смъртта....
Спанак за всички сезониСпанак за всички сезони
Лукът се задушава в мазнината и се запържва заедно с каймата и подправките. Добавя се оризът с 2 чаши хладка вода. Добавя се доматеното пюре и нарязаният спанак. Задушава се 20-тина минути и накрая се добавя нарязаният...
Ива Екимова шокира всички с това признаниеИва Екимова шокира всички с това признание
Ива Екимова направи разкритие, което остави в ужас както почитателите, така и близките си. Поведението ѝ е повече от странно. Пиарката винаги е била перфектна кулинарка. Именно заради това фактът, че от известно време...
Любимата паста на всички децаЛюбимата паста на всички деца
Това наистина е Любимата паста на всички деца....
Зеленчукова кремсупа за всички вкъщиЗеленчукова кремсупа за всички вкъщи
1
Таткото обаче си има свои предпочитания и за него приготвям гъби печурки, задушени на тиган в масло и овкусени с див лук и сол. Тях си добавяме в зеленчуковата кремсупа за всички вкъщи преди похапване....
Козунаци - всички от едно тестоКозунаци - всички от едно тесто
За козунака всички продукти трябва да бъдат на стайна температура. Пресейте брашното в по-голям съд, в които ще месите....
Вълшебни ябълкови палачинки за всички възрастиВълшебни ябълкови палачинки за всички възрасти
Сервирайте вълшебните ябълкови палачинки за всички възрасти със сладка или солена плънка....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Природата има решение за всичко! Убеди се самПриродата има решение за всичко! Убеди се сам
Когато езерото замръзва, то прекъсва доставката на кислород за всички организми във водата....
Стоянка Мутафова шокира всички! Работохолизъм и дух на 94Стоянка Мутафова шокира всички! Работохолизъм и дух на 94
Актрисата Стоянка Мутафова шокира всички....
Рени едва не убила баща сиРени едва не убила баща си
Журиращите разбрали, че се занимава с музика и я накарали да пее почти гола пред всички, пише Уикенд....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....