Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържоли Роро
Начукайте пържолите тънко. Посолете ги от двете страни и ги поръсете с черен и бял пипер.
Подредете ги в подмазнена тава и добавете почистените и нарязани гъби. Полейте с още малко олио и сложете капак или фолио на тавата...
Златото разрушава сексуалносттаБижутата от злато са предпочитани и от мъжете, и от жените, но се оказва, че благодорният метал може да доведе до сексуални разстройства.
Според експерти, когато бижутата, например брачната халка, се носят в продължение...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Глория демонстрира убийствени форми! Вижте как поддържа фигурата си
Глория изненада приятно феновете си, споделяйки свой фотос по бански във Фейсбук. Въпреки че в края на месец юни ще навърши 44 години, примата на родния попфолк може да се похвали с изваяни форми, присъщи за тийнейджърка...
Златка носи гордо коремче на рождения си ден
За разлика от други известни хубавици, които само демонстрират интерес към правенето на добрини, Златка постоянно се включва в благотворителни акции....
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко.
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Солена сьомга Направи си самЗа предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно...
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Адел: Гордa съм със себе си
Представлявам голяма част от жените и съм горда от това ”, заяви звездата пред новия брой на сп....
Бельото издава сексуалността на женатаСексуалният тип и темперамент на жената може да бъде разпознат по бельото, което тя предпочита. Смята се, че цветът на сутиените и бикините й е отличен показател за това дали тя ще е разкрепостена в леглото или консервативна...
4
Как да си направим домашна юфка
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко.
Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути.
Охладеното тесто разделете на малки топки...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
1
Пълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Украински борш по мой си начин
1. Телешкото, свинското или пилешкото месо (аз най-обичам с телешко) надребняваме и варим заедно с една глава лук, няколко зърна черен пипер, дафинови листа и сол в 1.5-2 л вода.
2. Половината цвекло, половината морков...
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера. Ако имате възможност, използвайте нова тенджера или такава, която се използва...
Христо Живков си пада по мъже! Иска да целува Роро
Актьорът Христо Живков си пада по мъже. Това е единственото логично обяснение на неадекватното му държание.
Съквартирантите във ВИП Брадър търпят невиждани за формата санкции благодарение на отказа на Живков да участва...
Преслава и Алисия демонстрират ненавист
Фолкпевиците Преслава и Алисия демонстрираха ясна и видна ненавист една към друга. Бившата и настояща приятелки на бизнесмена Георги-Станоев Бирмата се озоваха на едно и също парти....
Пържени чеснови тиквички с и козе мляко
Тиквичките се измиват много добре и се почистват от дръжките и връхчетата.
Нарязват се на дебели кръгчета.
Лимецовото брашно предварително се разбърква със сол 1/4 ч.л.
Всяко кръгче се овалва в лимецово брашно и...
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко.
Загрява се до телесна температура и на всеки литър мляко се слагат по шест...
3