Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Имате 6.5 милиона – купете си жилището на Дейвид БауиИмате 6.5 милиона – купете си жилището на Дейвид Бауи
Жилището на Дейвид Бауи се продава. Апартаментът на рок легендата в Ню Йорк вече е на пазара. За да се сдобиете с него, трябва да разполагате със скромната сума от 6.5 милиона долара. Жилището е наистина уникално....
Миш маш на фурна само за 30 минутиМиш маш на фурна само за 30 минути
23
Печените и обелени чушки от буркана се отцеждат и нарязват на ленти. Сипват се в намазана с олио тавичка. Отгоре се натрошава сирене и пресовани скилидки чесън....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Адел: Гордa съм със себе сиАдел: Гордa съм със себе си
Британската соул звезда Адел споделя пред списание „Пийпъл“, че не би се променила за когото и да било. Гласовитата изпълнителка, която наскоро бе обявена за "твърде дебела" от дизайнера Карл Лагерфелд признава, че харесва...
Коцето съчувства на АделКоцето съчувства на Адел
След като бе подложен на операция на гласните струни, фолк певецът Константин изпитал огромно съчувствие към световноизвестната звезда Адел. Тя също претърпя операция на гласните струни преди време. Освен нея на същата...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
За предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!...
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
След което ги нарязваме на еднакви по големина парчета. Нареждаме ги в намазаната предварително с краве масло тава. Оставяме ги да довтасат и когато са готови, ги печем в леко загрята фурна на 200 градуса....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Кекс само с водаКекс само с вода
Печем кекс само с вода на 180 °C до златисто....
Палачинки само от яйцаПалачинки само от яйца
Вземаме си тиган за палачинки, поставяме на котлона и оставяме да се нагрее. С чашка вземаме от сместа и посипваме, така че да се разпредели по целия тиган....
Баница само с празБаница само с праз
2
Накълцайте го или го нарежете на много ситно. По този начин няма да ви е нужно да го запържвате или задушавате. Добавете към него олиото и разбъркайте добре. Намажете всяка кора с плънката и след това я навийте....
Омлет само с белтъциОмлет само с белтъци
1
Отделят се белтъците от жълтъците, разбиват се добре и се смесват с прясното мляко. Към тях се добавят сирене и домати. Сместа за омлета се излива в съд със загрята мазнина и се пече. Готовият омлет с белтъци...
Майонеза само от белтъциМайонеза само от белтъци
Разбийте след това само белтъците на сняг и добавете към тях лимоновия сок. След това сипете солта и олиото....
Само днес! Магията на италианската кухня превзема ПловдивСамо днес! Магията на италианската кухня превзема Пловдив
Вълшебството на добрата храна завладя Града под тепетата. През целия ден освен миризмата на най-разнообразни и непознати ястия Пловдив ще бъде огласяван и от арии на живо. Първият ден на Панаира на кулинарното изкуство...
Адел се е вдъхновила от бременността сиАдел се е вдъхновила от бременността си
Следващият проект на британската соул дива Адел е вдъхновен от бременността ѝ. Певицата, на която последният албум беше фокусиран на изгубената любов и мъката, която ѝ е причинило това– е придобила ново измерение. Адел е...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Печете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто. Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Свински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка. Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
Половината цвекло, половината морков и целината обелваме и нарязваме на сламка. Картофите нарязваме на кубчета. Слагаме и една чушка. 3. Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути....