Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какъв цвят да бъде сватбената рокля?
Когато става въпрос за цвета на сватбената рокля, сякаш необходимостта от избор отпада. По традиция роклята на булката е бяла, тъй като този цвят символизира нейната чистота....
Ирена Милянкова облече сватбената рокля
Специално за списание Булка Милянкова се облече в луксозна рокля в цвят пепел от рози....
Това бяха най-бляскавите рокли на фестивала в Кан
Разгледайте галерията ни и вижте кои са най-бляскавите рокли за тази година....
Чувствителността към глутен може да не съществува
Последни изследвания, целящи поне малко да отрезвят отричащите хляба, сочат, че чувствителността към глутен може да не съществува....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Исторически личности, които май не са съществували
Животът на мнозина е обвит в легенди и митове, но съществуват редица доказателства, че те са били истински хора, с реални житейски съдби, че са съществували....
Стивън Хокинг: Бог не съществува!
Хокинг за пореден път предизвика противоречиви коментари относно изказването си, че Бог не съществува.
Това не е първият път, когато Стивън Хокинг прави подобно изявление....
Шофьорски кекс, който не съхнеПробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто.
Изважда се кексът и охладен се нарязва.
Чудесен не само за шофьори, но и за празник!
Бон апетит!...
1
Палачинки, които не се късатОт посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
5
Пържен ориз не по китайскиВ тенджера се слага зехтин да загрее.
Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее към него се слагат нарязаните моркови и чушки. Добавят се и грахът и царевицата....
4
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Науката обясни защо не съществуват двойнициСъвременната наука потвърди, че съществуват хора, чиито лицеви черти много си приличат, но според учените напълно идентични двойници няма как да съществуват....
1
Пържен патладжан, който не задържа мазнина
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиЗа този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре.
След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес.
Диетичният кекс се пече...
2
Исполините са съществувалиПо-внимателното вглеждане показвало, че подобно на съвременните хора, откритите останки принадлежали на същества, които се различават по пол и раса....
3
Как да преправим рокля?
Тясната в ханша рокля лесно може да се преправи с добавянето на триъгълни клинове от друг плат....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1