Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тимбърлейк се врече във вярност на Джесика Бийл
Историята на сватбата на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл учудващо напомня приказката за лъжливото овчарче. Те през цялата година обявяваха, че ще се женят, и сватба така и нямаше.
Все пак най-накрая звездната двойка...
Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Картофите се обелват и срязват през средата на големи кубчета....
2
Топящи се картофи на фурна със самардалаПекат се около 30 минути, като се разбъркват на двайстата, за да не залепнат....
3
Любим сутляш на фурна
След като се охлади в хладилника, сервирам любимия сутляш на фурна с натрошени лешници.
Източник: Sevgi Oz - Кулинарна мрежа...
Любима лютеница
Варете още 20-тина минути, свалете от огъня и оставете лютеницата да се охлади. Разпределете я в буркани, затворете и стерилизирайте 20 минути....
Любима разядкаПоднесете вкусната любима разядка с препечени филийки, крекери или чипс и снакс по ваш избор.
Добър апетит!...
2
Пилешки крилца с топящи се картофки на фурна
Наливаме бирата, слагаме алуминиево фолио и печем 30 мин в загрята на 250 градуса фурна в долната част.
На 30 минута махаме фолиото и качваме на средата на фурната за още 15 мин или до зачервяваме на месото....
Солтарийски връща джипа на Трифонов
Борис Солтарийски връща джипа на шефа си. Поршето, подарено от Слави Трифонов по повод раждането на първородната щерка на Борко, се оказало твърде скъпо за поддръжка....
Пържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Любими гофрети със сладкото на баба
Разбийте яйцата със захарта. Към нея добавете киселото мляко, в което шупвате содата, солта и маста, разбийте отново.
След това добавете ванилиите, брашното заедно с бакпулвера и разбъркайте.
В гофретника изсипете...
Любима плодова салата
Обелваме кивито и го нарязваме на кубчета със същата големина, прибавяме и бананите на кубчета и ябълката обелена и предварително нарязана.
Към плодовете прибавяме меда и разбъркваме внимателно....
Любима домашна Баклава
Когато класическа баклава се охлади, я оставете в хладилника за около 12 часа, след което може да ѝ се насладите.
Надявам се рецептата за тази домашна баклава да ви хареса, споделете мненията си.
Приятен апетит! ❤️...
Любимия кашкавал на фурна
Сложих да се пече вкусния кашкавал на фурна в напълно загрята на 190°C печка за около 30 минути или до апетитен загар....
Яхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Тригуни Да си оближеш пръститеПрегъва се по диагонал и с вилица се притискат краищата. Нареждат се в широка тава.
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути....
1
Милинки Стой си в къщиСлед което ги нарязваме на еднакви по големина парчета. Нареждаме ги в намазаната предварително с краве масло тава. Оставяме ги да довтасат и когато са готови, ги печем в леко загрята фурна на 200 градуса....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...