Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Най-добре е да измервате температурата с кухненски термометър, но ако нямате, измерете с кутрето си - потопете и ако ви е добре в топлото мляко, но без да ви пари, значи това е правилната температура....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Колко време може да издържи човек без сън?
Човешкото тяло е сложен организъм, който трябва да работи в синхрон, за да се поддържат в оптимални граници всички жизнени процеси....
Красиви без грим – напълно възможно! Ето как
Красива кожа
Фокусирайте се върху този фактор. Лицето не трябва да се мие повече от 2 пъти на ден, защото така се отстраняват неговите естествени масла....
С грим без грим! Ето как да го постигнете
Ако харесвате естествения вид и искате да правите впечатление на жена, която не прекарва часове пред огледалото, за да изглежда красива, вижте в галерията кои са стъпките, които трябва да следвате....
Колко трябва да работите, за да си купите килограм телешко
Сънародниците ни трябва да работят само 2.50 часа на ден, за да си купят един килограм пилешко месо.
За да си позволиш бяла риба у нас, трябва да работиш 5.80 часа на ден....
Колко често трябва да сменяме слънчевите си очила?
Колкото и да обичате сегашните си слънчеви очила, може да се наложи да ги смените съвсем скоро....
Колко палта трябва да имате в гардероба си
С колко и какви палта трябва да разполагате в гардероба си?
По-скоро изискване, а не желание, е да имате минимум 2 палта в гардероба си....
Колко често трябва да си правим стоматологичен преглед?
Вашият стоматолог е най-добрия съветник, който да ви информира за това, колко често трябва да си правите стоматологичен преглед или лечение....