Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коктейл Здрач на разсъмванеКоктейл Здрач на разсъмване
Охладете чашите за шампанско, в които ще приготвяте коктейла. Сипете вътре лимоновия сок и шерито. Долейте догоре с охладено шампанизирано вино и леко разбъркайте....
Тейлър Лаутнър застава зад Кристен СтюартТейлър Лаутнър застава зад Кристен Стюарт
20-годишният чаровник Тейлър Лаутнър подкрепи колежката си Кристен Стюарт въпреки, че тя изневери на Робърт Патинсън с режисьора Рупърт Сандърс, съобщават световните медии....
Десерт с дъх на лятоДесерт с дъх на лято
Десертът с дъх на лято е готов....
Десерт с тиквички на фурнаДесерт с тиквички на фурна
Настъргваме тиквичките на едрото ренде, леко ги посоляваме и ги оставяме да се отцедят от излишната течност. Към отцедените тиквички прибавяме брашното, млякото, ванилията, яйцата и захарта....
Десерт на Бай ДанчоДесерт на Бай Данчо
Из книгата: "Аз, готвачът на Живков"...
Десерт на Бай ДанчоДесерт на Бай Данчо
Из книгата: "Аз, готвачът на Живков"...
Здравословен десерт с тиква на фурнаЗдравословен десерт с тиква на фурна
2
Поставете тавичката с десерта в предварително загрята фурна и печете на 180 градуса около 40 минути....
Робърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър ще бъдат куклиРобърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър ще бъдат кукли
Една от най-популярните звездни двойки Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, заедно с Тейлър Лаутнър от вампирската сага „Здрач“ ще бъдат превъплатени в кулки....
Бърз десерт с вкус на бонбони РафаелоБърз десерт с вкус на бонбони Рафаело
1
Поставете сместа на бавен огън при непрекъснато бъркане да заври. Когато сместа се сгъсти, добавете маслото и бъркайте докато се разтвори....
Лесен десерт от палачинките на бабаЛесен десерт от палачинките на баба
4
Сипва се содата, разбърква се и на части сипваме брашното. Бърка се смес с гъстота на боза. Загрява се тиган, намазан с масло на умерен огън....
Десерт за двама Кулата на любовтаДесерт за двама Кулата на любовта
Пригответе пудинга по указанията на опаковката, завийте със стреч фолио и оставете да се охлади напълно....
Десерт с дюляДесерт с дюля
Сервирайте охладен десерта с дюля....
Десерт с грисДесерт с грис
1
На мен лично ми харесва по този начин. Като изстине съвсем е по–стегнат. Да ви е сладко! Наподобява на турската грис халва, но е различна на вкус. Десертът с грис е готов....
Десерт с козунакДесерт с козунак
След като изстине, се нарязва на квадратни парчета и се гарнира по желание със сметана и плодове....
Десерт с булгурДесерт с булгур
Разсипете десерта в купички и оставете да се охлади....
Десерт с диняДесерт с диня
Сервирайте в десертна чиния....
Десерт с кроасаниДесерт с кроасани
Десертът се сервира охладен....
Десерт с маскарпонеДесерт с маскарпоне
3
Сложете десерта с маскарпоне да стегне за 3 часа в хладилник. Поднесете обърнат върху чинийка със малко шоколадови стърготини....
Десерт с плодовеДесерт с плодове
Ядките може предварително да се накиснат за няколко часа във вода. След това всичко се блендира и овкусява с канела. Оставя се да стегне в хладилник. Ако добавите 1-2 яйца, може и да се изпече като сладкиш....
Десерт с боровинкиДесерт с боровинки
Плънката се поставя по продължение на дългата страна и се затваря. Краищата се защипват. На повърхността се правят нарези с остър нож. Десертът се пече при 220 градуса....
Десерт с тикваДесерт с тиква
2
Печете 30 минути в умерена фурна и поднесете десерта топъл....
Десерт с прасковиДесерт с праскови
Върху прасковите натрошете с пръсти тестото (на трохи). Печете до получаването на златиста коричка. Сервирайте десерта топъл....
Десерт с ревенДесерт с ревен
Почистете ревена и го нарежете на кубчета. Смесете виното с водата, лимоновия сок и захарта. Разбъркайте, добавете нарязания ревен и задушавайте на тих огън за около 5-6 минути....
Десерт с маскарпонеДесерт с маскарпоне
3
Сложете десерта с маскарпоне да стегне за 3 часа в хладилник. Поднесете обърнат върху чинийка със малко шоколадови стърготини....
Десерт с боровинкиДесерт с боровинки
Плънката се поставя по продължение на дългата страна и се затваря. Краищата се защипват. На повърхността се правят нарези с остър нож. Десертът се пече при 220 градуса....