Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крем Ден и Нощ
След като шоколадовия крем стегне, излейте в купичките белия крем и отново сложете да стегне. Поднесете крема Ден и Нощ обърнат в чинийка и гарниран със соса и плодовете от консерва коктейлни череши....
Меденки за рожден ден
Разточва се кора, която леко се набрашнява, за да не лепне, и се изрязват формички....
Сладкиш Ден и Нощ
Приготвяме си форма с подвижен ринг, в която слагаме хартия за печене с диаметър 24 см.
За тъмното тесто смесваме в купа брашното, какаото и захарта....
Меденки Ден и Нощ
Оставете меденките Ден и Нощ да престоят един ден и тогава ги поднесете на своите гости....
Кекс Ден и нощЯйцата се разбиват с захарта до побеляване с миксер, прибавя се на тънка струя млякото и олиото, аз бъркам с лъжица.
Прибавя се есенцията ром. Бакпулверът се смесва с брашното и се слага към останалата смес.
Готовата...
1
Питка за всеки ден
Добавя се айрянът, солта, олиото, яйцата.
Разбърква се с вилица, опитваме на вкус, ако е нужно добавяме още малко сол. Замесва се средно меко тесто, покрива се с кърпа и оставяме да втаса на топло 30-40 минути....
Питка за Бабин ден
Когато сте готови, оставете тестото да втаса до удвояване на обема си (около 1 час), след което го премесете отново и го разделете на толкова топчета, колкото желаете....
Kрем ден и нощСложете млечните кремчета ден и нощ да се стегнат в хладилника за няколко часа. Поднесете с настърган шоколад или разбита сметана отгоре....
4
Гофрети ден и нощ
С помощта на черпак отмервайте малко смес, която да изсипете в гофретника.
Печете докато гофретите добият златист загар.
Още топли намажете половината гофрети с бял и другата половина с кафяв шоколад....
Тесто за следващия денСлагаме го в голяма купа, която сме намазнили с олио леко, тестото също е леко намазнено. Покриваме купата със свежо фолио. Слагаме в хладилника. На сутринта тестото е утроило обема си....
6
Бисквити Ден и нощОвалваме в орехи и консумираме след един-два дена, през които сладките са престояли затворени в подходящ съд....
2
Кифлички Ден и Нощ
След това разточваме тестото на тънък лист и го нарязваме на правоъгълници.
Разбиваме сметаната с жълтъка.
Във всеки правоъгълник поставяме - в единия край бял шоколад, а в другия - тъмен....
Питка за рожден ден
При пресятото брашно прибавяме маята и млечната смес, след което замесваме гладко меко тесто.
Тестото разделяме на 6 топки. Четири от топките разточваме с размер на тавата и намазняваме....
Торта Ден и НощСлед това объркайте с какаото, жълтъците и ванилията.
По желание може да разрежете всеки блат на 2 отделни и да се получат общо 4 блата....
1
Торта за Рожден денНамажете обилно с крем, след това пак блат, напръскваме, бял крем и разпределете малини. Продължете така докрай и най-отгоре намажете цялата торта, като загладите добре страните....
3
Къпкейкс за рожден ден
Чудесни за почерпка за рожден ден и други поводи!
Да ви е сладко с тези къпкейкс за рожден ден!...
Брауни Ден и Нощ
Важно е да спазите това условие, за да може центърът да се запази мек.
Готовото Брауни Ден и Нощ оставете да се охлади. Може да го приберете в хладилник или да съхранявате в кутия....
Блини за всеки ден
Добавя се сол, олио сода за хляб и наливаме прясното мляко.
Прибавя се лъжица по лъжица от брашното, като се разбърква на гъста кашичка. Разрежда се с вода до нужната гъстота като боза....
Kрем ден и нощСложете млечните кремчета ден и нощ да се стегнат в хладилника за няколко часа. Поднесете с настърган шоколад или разбита сметана отгоре....
4
Крем Ден и Нощ
След като шоколадовия крем стегне, излейте в купичките белия крем и отново сложете да стегне. Поднесете крема Ден и Нощ обърнат в чинийка и гарниран със соса и плодовете от консерва коктейлни череши....
Торта за рожден ден
Пресейте брашното с какаото и содата, след това смесете с маслената част.
Добавете киселото мляко и разбъркайте добре. Намазнете форма за печене и изсипете смесат....
Декорирани мъфини за рожден ден
Поднесете мъфините за рожден ден веднага.
Да ви е сладко и весел празник!...
Шоколадов кекс за рожден ден
След изпичането кексът се освобождава от формата и се оставя да почине за 30 минути върху решетка.
Ганаша приготвяме, като разтопяваме шоколада на водна баня. Прибавяме към него сметаната и маслото....