Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хилда Казасян с пръстен, без сватба
Певицата Хилда Казасян носи годежен пръстен, но без сватба. За нея бижуто е напълно достатъчно, за да се чувства сигурна в половинката си. Дори е равносилно на брак....
Ужас! Неуспешен лифтинг обезобрази Хилда КазасянНещо ужасяващо се случва с лицето на Хилда Казасян. Очите ѝ са несъразмерни, а устата ѝ е странно разтеглена....
1
Хилда Казасян отпразнува рождения си ден в Сандански
Вчера джаз изпълнителката Хилда Казасян отпразнува 44-ия си рожден ден в град Сандански в компанията на приятеля си Пламен и дъщеря си Надежда....
Хилда Казасян сваля килограми със специална вода! Вижте рецептата
Певицата Хилда Казасян цял живот води война с излишните килограми. Днес тя изглежда перфкетно и просто няма търпение да сподели тайната, която стои зад стройната ѝ фигура....
Раздяла заради ревност ни грози в Годината на коня
Голяма е опасността от раздяла заради ревност, затова се опитайте да покажете на половинката си колко много държите на нея, независимо от колко време сте заедно....
Как да се справя с болезнената ревност?
Ревността подхранва тъмните ви мисли и ще влезете в омагьосан кръг.
5. Научете се да се фокусирате върху важните неща - не губете времето и енергията си, консумирайки себе си заради тъмните мисли. ...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Болезнена ревност или лудост?
Ако не си в ситуацията, бързо можеш да прецениш, че ревността и съответно сцените, които я съпътстват, са много грозни и нелепи....
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Какво е маниакална ревност?
При жените такава маниакална ревност е по-рядко срещана, за разлика от мъжете. Мъжете са по-склонни да изпитват такава ревност....
Пилето, в което ще се влюбитеИзважда се тавата и се сваля фолиото, връщаме във фурната и се запича до червено.
Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата.
Добър апетит!...
2
Шоколадови мъфини с топяща се сърцевина
Яйцето и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Добавя се маслото и разбъркването продължава. Към киселото мляко се добавя содата за хляб и се смесва с течните съставки....
Топяща се в устата шоколадова тортаШоколадовият крем се приготвя като на водна баня се разтопява шоколадът. Маскарпонето и разбитата сметана се смесват и разбъркват до получаване на гладка смес. Към тях добавяме и поизстиналия шоколад....
1