Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Може ли да се съхранява масло извън хладилник?
От друга страна, маслото издържа няколко месеца в хладилника, така че може да съхраните по-голямата час от него в хладилника и да оставите само малко количество на плота си....
Как да замразим нахут
Разпределете го в торбички, затворете ти и приберете в хладилника.
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Яхния Да си оближеш пръстите
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Разкрасяваща маска с желатин и яйце
След това се оставя да се охлади, като се внимава да не се желира.
Белтъкът се разбива на пяна.
Прибавя се желатинът с прясното мляко при продължително бъркане.
Този маска за лице е домашна пилинг маска....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Може ли тестото да втаса в хладилник?Оформете веднъж втасалото тесто в желаната форма, след което го покрийте с фолио за свежо съхранение, и го приберете в хладилник....
1
Как да си направим домашно краве сиренеАко се притеснявате, че млякото носи бактерии, може да ползвате пастьоризирано....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да изчистим хладилника?
Виж още:
- как да размразим хладилника;
- защо хладилника прави лед;
- защо бръмчи хладилника;...
Как да размразим хладилника?
Изчакайте ледът да се стопи и избършете добре със суха кърпа целия хладилник.
Прочети още:
- как се вгражда хладилник;
- защо хладилникът замразява;
- на колко градуса трябва да държим хладилника....
Какво да сготвим, когато хладилникът е празен
В живота на всеки човек се случва, когато в дома му, и най-вече в хладилника му, няма кой знае какъв избор от продукти за една наистина вкусна вечеря....
Колко време може да стои кайма в хладилник?
Обикновено прясно смляната кайма може да бъде съхраняване 7 дни в хладилник, но само при условие, че и добавите малко сол и я съхранявате при температури от 0-4 градуса....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Как да подредим хладилника правилно
Хладилникът не е просто място за съхранение на различните хранителни продукти....