Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименИмам бучки в гърдите
най-голямата глупост която можеш да направиш е да се оперираш. Още повече че за някои жени е нормално възможно е да си ги имала от много по отдавна - наричат се фибро-кистозни гърди и задължително ще се появявят отново и отново просто си от този тип. Вземи си Мастофит на д-р Тошков и си го пий постоянно с прекъсвания по месец - два на билкова основа е хранителна добавка. За дозата най-добре се консултирай с лекар но наистина добър а не някой гонещ дивиденти от здравната каса. Мене така ме бяха наплашили с предстояща операция и подобни идиотщини тогава, но Благодаря на Бог, че имах късмета да попадна на наистина добър, не добър на невероятен доктор - Благодаря му все още и винаги ще му бъда Благодарна! Та вземи си хапчетата аз лично ги пия от много години вече и нямам оплаквания да чукна на дърво. /доуточнявам не съм раждала все още/ И спокойно просто такъв тип организъм имаш и това си е нещо съвсем нормално.
АнонименИмам бучки в гърдите
до thundergoddies не зная, с Божията помощ за три месеца след започването на приема на Мастофит всичко при мен беше изчезнало, зная защото беше контролиран прием с изследвания на ехограф.... това са билки които подобряват функциите на гърдите лек тласък за да се предизвика движение на насъбралата се тъкан защото това е нищо повече от това.Не казвам че тя не тр да се оперира, да иска мнения и всичко да е под лекарски контрол още повече след като няма сигурна диагноза .... относно фиброаденомите имат навика да се образуват непрекъснато както и да изчезват, всеки път ли ще ходиш на операция, да не дава Бог! P.S. и още нещо никой нормален лекар няма да направи мамографски снимки на доброкачествено образувание :wink:
АнонименИмам бучки в гърдите
thundergoddies - говорим за лимфна(жлезна)и фиброзна съединителна+мастна тъкан които са в различно съотношение (като жлезната е определяща за разрастване или не на съединителната) не единствено за съединтелна (мускулна) все пак- да точно за това говоря че билките са катализатор за започване на процеса по разтваряне на тази фиброзна тъкан .До tanq_23 Да така e не може да се оперират постоянно както каза и старшия ехограф на втория преглед - някой млад колега може да направи белята относно операциите....но трябва да има сигурна диагноза пак казвам Благодаря на Бог че имах късмета да попадна на невероятен специалист! thundergoddies относно мамографиите - все пак говорим за вредно x-ray лъчение... а ти и предлагаш да си направи мамография.... :x: