Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПритеснена съм след първия път
Нормално е. Няма от какво да се притесняваш.
АнонименОткриха ми кондиломи
Аз мога да ти кажа, че докато го правих с един човек ги имах, после като смених партньора изчезнаха внезапно. Разбира се има и други причини. Не са нелечими. Аз пих всякакви антибиотици какви ли не неша ми предписаха да си слагам в продължение на година и нешо, смених партньора и всичко изчезна. А и нещо много важно- понякога става въпрос за хигиена. Не го правии без да сте се изкъпалии двамата най-много преди два часа. Вярно, че има и спонтанности, но когато можеш спазвайте хигиената на максимум. Желая ти успех и скорошно оправяне.
АнонименЩе ме омъжат на 16 и трябва да има блажена ракия
Оле мила. Малка си ама не чак толкова, за да потърсиш съвет от юрист. Не знам в колко малък град живееш, но ако трябва открадни от парите на родителите си и отиди до най-близкия голям град и се консултирай с юрист. Ще се справиш, сигурна съм. На 16 години си спомням и колко зрели неща съм правила. Трябва ти решителност, иначе живота ти отива на кино .... :cry: Успех мила, надявам се да ни послъшаш, а не да се примириш, колкото и да си малка и да зависиш от ваще. А и нещо друго- потърси в интернет има телефони за закрила на детето обади се скришом когато няма никой, те най-добре ще те опътят. И е само по телефона !!!
АнонименТя...
Уникален разказ, все едно аз съм го писала- толкова сходни моменти, толкова чувства, толкова раздвоения, но най-хубавото нещо е любовта- когато я има съм най-щастливия човек на света. Не мога да заспя от вълнение, но за съжаление това са самооо мигове ... Взимайте ги от живота хора ! Аз не съжалявам за всеки един невероятен миг- няма вечно перфектни неща. САМО И ЕДИНСТВЕНО МИГОВЕ ! Настръхнах ! Толкова красиво написано ...