Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименДайте мнения за Кушадасъ
Много ти благодаря,че ме окуражи! В крайна сметка аз вече направих резервацията и дори платих и за майка ми, така че ще сме тричките...Много се притеснявах дали съм направила добър избор, т.като ще водя майка ми и сестра ми и искам всичко да е хубаво и най-вече на тях да им хареса. Търсих информация по форумите, но всички изказваха мнения за по-висок клас хотели, а Флора не се споменаваше никъде и се притесних, че може би съм си дала парите напразно и ще разочаровам майка ми и сестра ми...Моля, ако не ти представлява трудност, пиши ми на лични, за да ми разкажеш повече неща за хотела и за курорта...
АнонименДайте мнения за Кушадасъ
Само да споделя, че се върнах от почивката в Кушадасъ и останах очарована от хотел Флора. Хотелчето е много спретнато и уютно, чисто е, ежедневно сменяха кърпите и спалното бельо, храната беше разнообразна и вкусна, има голяма градина с разнообразни растителни видове, в която може да се разходиш и да си отдъхнеш, има два басейна, единият от които с пързалка, има детски кът, дискотека и др. възможности за забавления. Хотелът е разположен в тиха улица,по която почти няма движение, така че е доста тихо и спокойно. В близост до хотела има търговски комплекс с аутлет-магазини на популярни марки, които са на доста сносни цени и с отлично качество, спрямо стоката предлагана в българските ни магазини. На около 200-300м има МОЛ със супермаркет Кipa, от където можете да си купите евтини баклава, локум, халва, чай, кафе и др. подаръци. Цените са сносни...освен това има и разнообразие. пред този търговски център спират маршрутки №6 и №7, които срещу 2лири возят директно до център, където възможностите за пазар и развлечения са неизчерпаеми. Маршрутките се движат до 00:00ч през 5мин. Най-важното е, че на всякъде всички са любезни както с туристите, така и помежду си. Екипът, който ни обслужва по време на престоя ни бяха много любезни и приятни и вече сме приятели дори във фейсбук . Ако някой се колебае относно хотелът, нека не се притеснява, а да се подготви за една прекрасна ваканция сред забележителна природа в един тих и уютен хотел. Единствената забележка е, че плажът е малко далече, но хората са го измислили - осигурен е шатъл /влакче/,с което на всеки кръгъл час се извозват туристи от хотела към плажа и обратно, а пътуването с шатъла е много забавно, т.като наподобява панорамна разходка из курорта. С влакчето пътят е малко по-дълъг, около 1,5-2км, но има и по-кратък път, който е пешеходен и ена около 700-800м от хотела/между хотели Батихан и Сентинус/. Желая на всички приятна почивка и весело лято!!!
АнонименВсе още нямам цикъл
Отиди на лекар! Не отлагай! Може да се касае за сериозен генетичен или хормонален проблем. При мен беше така! Бях последното момиче в класа без цикъл. Изчаках да навърша 16, но след като и тогава не дойде, отидох на лекар. Оказа се, че имам заболяване, което лекувахме в продължение на две години, но ако не бяхме го открили, можеше да стане твърде късно и да се стигне до по-сериозни проблеми, така че не отлагай, отиди на лекар, нека да те прегледат гинеколог и ендокринолог!!!
АнонименДа се върна ли при нея?
Някой казват Дай и шанс, но аз ще те посъветвам да дадеш шанс не на нея, а на себе си. Казваш, че и ти я обичаш, ако наистина е така съберете се отново, за да си наясно със себе си, че си направил всичко възможно да сте заедно, но нека тя да знае, че следващ път няма да има прошка!