Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Кристина Черникова»Моите форумни постове
Кристина Черникова
Кристина Черникова
Администратор

Моите форумни постове

Кристина ЧерниковаГей ли съм, или не съм? A може би...Кажете ми!
Щом чувстваш привличане към двата пола, може би си бисексуален. Но ти сам казваш, че нямаш опит в интимните контакти, така че няма как да знаем, докато не пробваш различни варианти. За момента ми изглеждаш като объркано момче, което се е вторачило в това само да си лепне някакъв етикет. Докато се опитваш да се напаснеш в стереотипи, няма да си щастлив. Живей си живота, следвай поривите си и се наслаждавай на младостта си. Дори и решиш да имаш връзка с мъж, това няма да ти попречи да имаш деца някой ден. Светът става все по-либерален. Има много хора, които имат гей връзка и имат деца от друг човек. Просто бъди щастлив, успех!
Кристина ЧерниковаКафяво течение след цикъл
Това, което описваш, ми се струва притеснително. Иди на лекар и се консултирай. С тези неща шега не бива.
Кристина ЧерниковаСтресът ми на работа е голям!
Ако положението е толкова страшно, трябва да напуснеш. Не си струва да си прецакваш здравето заради едните пари. Като се разболееш, няма да можеш да се грижиш нито за майка си, нито за другите си близки. А мъжът ти, който толкова настоява да работиш, сигурно дори няма да те погледне... Разбираемо е, че ти е неудобно от твоя роднина, който ти е помогнал да те наемат, но като му обясниш ситуацията, ще те разбере. Всеки е попадал на работа, която не е за него. От опита си се учим.
Кристина ЧерниковаАко той ви каже, че сте грозна какво ще направите?
Той знае кое е слабото ти място (комплексите по отношения на външния ти вид) и го използва, за да прави с теб, каквото си поиска. Не му позволявай повече да те манипулира, защото ще си играе с теб и като му омръзнеш, ще те зареже. Имай малко достойнство и го разкарай, докато е време. И намери начин да поработиш над самочувствието си - няма грозни хора, но ако ти мислиш така за себе си и не се харесваш, нормално е и другите да не те уважават.