Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКак да намалим обиколки по възможно най-безвредния начин.
Покрай работата ми, която ме среща с най-различни хора от също толкова различни браншове, неотдавна попаднах на инфо за гел - бг разработка, правена за чужбина, чието действие се изразява в намаляване обема на мастните клетки. Поради това, че е разработен главно за външния пазар, продуктът е подплатен и защитен с всички възможни сертификати и отговаря на необходимите изисквания Макар и от съвсем скоро на пазара, при използването му са постигнати много добри резултати по редукция в сантиметри на коремната област и паласките. Важно уточнение е това, че най-добри резултати се получават, когато гелът се нанася с помощта на ултразвук. Същият може да се употребява вместо други продукти при процедури с кавитация, радиочестота или др.под. козметични процедури, налагащи проникването на субстанция. Тези, които спортуват активно, могат чувствително да подобрят резултатите си, прилагайки препарата по време на тренировка във фитнеса, при танци, тае бо и всичко, което се брои за сериозно физ. натоварване. Много добри ефекти се наблюдават дори в случаите, когато препарата се използва преди кардио натоварване. При такава употреба изследванията, които производителят на продукта провежда чрез фокус групи, сочат първи резултати след 14-ти и най-вече след 28-ми ден. Опаковката стига за минимум 20 дни при нормална употреба 1 път на ден за корем и паласки. Употребява се от мъже и жени. Трайността е 3 години, а след отваряне - 12 месеца. Тъй като става въпрос за българска разработка, цената също е много атрактивна. Съставката "Pink PepperSlim" е еко сертифициран продукт. Използваното масло от грейпфрут е натурално. Бутилката също е екосертифицирана и биоразградима, иновацията при нея е, че е със система airless - помпата създава вакум без жило, като дъното са повдига след изпомпване, което гарантира използването на целия продукт докрай и не се позволява навлизането на кислород и окисляване на препарата. Всеки момент ще се появи и вторият продукт, който е с повече съставки (вкл. ензимен пилинг, спомагащ за max. ефект на останалите активни съставки, вложени в него) в голяма опаковка, представляващ крем за тяло с уникален според вече ползващите го ефект. Ако някой иска да научи нещо повече, може да се обърне към мен, за да му пратя материали за четене или пък да се обърне към момичетата и момчетата на адрес zona.renova (at) gmail.com за лична консултация. Надявам се, че не съм нарушила някакви правила, пишейки това ps:
АнонименКак да намалим обиколки по възможно най-безвредния начин.
Да го махне админа, ако прецени, че е нарушено някое правило. Аз всъщност никого в нищо не се опитвам да убеждавам, само споделям нещо чуто. Който има способността да анализира инфо, сам ще се справи с това да отсее това, което кореспондира с личната му система от възгледи. Чудеса отдавна не очаквам, но обичам да опитвам всичко лично. "Бързите" и "чудодейни" мерки водят само до намаляване на обиколки точно там, където ние жените не искаме (напр. гръдната обиколка). Предпочитам бавните, методични (и от там трайни) резултати. Прилагайки това правило, незнайно защо всеки път се изненадвам от резултата! Когато имам новинки, ще пиша за личните си резултати ps:
АнонименДобър учебник по астрология?
Твърде сложно е човек да се захване с астрология като начало. По-добре е да започне с нумерология. Така ще комбинира двата подхода в момента, когато се чувства подготвен и резулатите от комбинирането биха били къде-къде по-добри. Нумерологични книги има много. Най-популярната, която може да бъде изтеглена от няколко места в НЕТ-а е "Нумерология Александър". Достатъчно интригуваща за начало, много зарибяваща, когато човек почне да отчита съвпаденията. А за смятане има много (не само рождени дати и имена). Когато се комбинират нумерология и астрология, нещата вече стоят на съвсем друга плоскост! ps: