Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Admin»Единичен статус #1262217
  • AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 2 години, преди 2 годиниСкъпи Кулинари,

    от днес 30.10.2021 рецепти с лоши снимки няма да бъдат приемани. Недопустимо е кулинари, които са от години в сайта, за толкова години да нямат грам подобрение и да продължават да качват едни и същи лоши снимки години наред.

    В крайна сметка говорим за храна и на всеки му е приятно, когато види една добре презентирана и приготвена рецепта. И обратното, рецептите, които предизвикват отвращение, едва ли някой ще има желание да приготви. Такива рецепти водят само до негативни коментари и заяждания с нас.

    И най-фрапантното в случая е, че когато направя забележка на някой потребител, че снимките са му ужасни, той казва: "какво от това, има и други рецепти с такива снимки". И тъй като сме били така добри да приемаме такива рецепти в миналото, не смятам, че ще го правим занапред. Всеки тряба да гледа в неговата си чиния, а не да се оправдава с други такива рецепти, които сме някога допуснали.

    90% от потребителите в сайта качват прекрасни снимки, но няколко души не само, че качват ужасни снимки, а и нямат никакво желание да поправят това.

    От този момент нататък, който желае да качва рецепти, трябва да се постарае със снимките, в противен случай след второ предупрежение ще му бъде спряна функцията за качване на рецепти. Това ще бъде и вписано като условие за участие в сайта!

    поздрави,
    Ezine.bg