Admin
Администратор
Моята стенаРецепти4Снимки542Статии1154СъветиСподелени ИсторииКоментари24Форумни теми2Постове във форума3За менИзпрати съобщениеточки2077
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 3 години, преди 3 годиниСкъпи Кулинари,
време е за великденските ни тематични седмици (14.04 - 26.04) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- боядисани яйца;
- пълнени яйца;
- яйчен пастет;
- празнични салати;
- яйчена салата;
- рецепти със зелен лук;
- рецепти със спанак;
- рецепти с киселец;
- рецепти с лапад;
- дроб сарма;
- рецепти с агнешки дреболии;
- агнешка супа;
- печено агнешко или на манджа;
- печен заек;
- козунак;
- козуначени кифлички и рула;
- козуначени сладкиши и торти;
- бриош;
- погачи;
- великденски сладки;
- курабийки;
За да бъде вашата рецепта тематична, при рецептите със зелен лук, спанак, киселец и лапад, продуктът трябва да бъде основен!
При салатите имайте предвид, че обикновени салати няма да бъдат считани за тематични. За да бъде отчетена една салата за тематична, трябва да го докарва както на визия, така и на приготвяне, т.е. рецептата ви трябва да има сериозна кулинарна стойност! Една обикновена зелена салата няма как да бъде отчетена за тематична.
Всяка тематична рецепта със снимка ще ви носи този път 30 точки!
Светли празници на всички!
поздрави,
Ezine.bg- Албена АсеноваБлагодаря за прекрасната награда! Сега остана и да се науча да правя снимки с фотоапарата.:-)Харесва миОтговор2
- Румяна СакалийскаЧестито :)Харесва ми1